o kurka wodna! Nie wiedziałam, że mój mężulo zapuścił zagadkę...
Oczywiście potwierdzam, że to Vrboska na wyspie Hvar.
Pierwszy chyba był m82m
Pozdrówka dla wszystkich, którzy odgadli
Jurek napisał(a):m82m napisał(a):Czekając na rozwiązanie zagadki z kapliczką coś łatwiejszego .
Co to za miejscowość no i oczywiście na jakiej wyspie???
pozdro! dla mkm ( moze coś więcej w sprawie boraka )
Wygląda mi to na Brać ,co do miejscowości to mam problem
m82m napisał(a):Jurek napisał(a):m82m napisał(a):Czekając na rozwiązanie zagadki z kapliczką coś łatwiejszego .
Jurku na str 30 tak ładnie sobie z tym miasteczkiem poradziłeś. A teraz niepewność!Przecież Brać jest Ci bliski tak jak mojej skromnej osobie.
POZDRV!
Jurek napisał(a):m82m napisał(a):Jurek napisał(a):m82m napisał(a):Czekając na rozwiązanie zagadki z kapliczką coś łatwiejszego .
Jurku na str 30 tak ładnie sobie z tym miasteczkiem poradziłeś. A teraz niepewność!Przecież Brać jest Ci bliski tak jak mojej skromnej osobie.
POZDRV!
m82m powiem tak,nie pewność moje się bierze stąd,przejechałem wyspę w kilka godzin,byłem na niej gościnnie tak się nie da ,to nie zwiedzanie ,czas nas gonił ostatni prom do Makarskiej był o 17 ,trzeba było kawkę zaliczyć i mały posiłek tempo zawrotne ale warto było i jestem wdzięczny pewnej osóbce że,zaproponowała nam tą wycieczkę , (Aniu dzięki!)wiem jedno że tam muszę wrócić i to na znacznie dłużej
pozd