Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zagadka fotograficzna

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 18.02.2007 11:54

m82m napisał(a):
m82m napisał(a):W jakim miescie TA dzwonnica???

Obrazek

Może mkm rozwiąże tą zagadke bo nie jest rozwiązana od 02.02.2007 :D :D :D :D :D :D :D :D

Ta dzwonnica znajduje się bez wątpiena w Zadarze.
Z plażą nie mam jeszcze 100% pewności ( dobra zagadka ) 8O
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 18.02.2007 11:57

Piotrek_B napisał(a):a gdzie to jest ? :lol:
Obrazek

To jest z całą pewnością najpiękniejszy zakątek Krku - Stara Baska.
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 18.02.2007 12:31

:D fakt teraz mam w oczach jak schodzilismy tam na plazę ,było to 2001,mieszkalismy w Malinskiej ,na tą plaże jezdzilismy co dzień,cudowna zatoczka ,zdjęcia mam ,ale z analoga a skaner padł :cry:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 18.02.2007 12:43

Jola L-G napisał(a):
m82m napisał(a):
maciek1956 napisał(a):Oglądam te zdjęcia i dochodzę, do wniosku, że nie zna Cro, muszę tam bywać częsciej i częściej, a byłem 6 razy. Chyba oglądałem inne tereny, to co pokazujecie zapiera czasami dech w piersiach, np zatoka kilka postów wcześniej.

CRO jest najpiękniejsze :D :D :D .Braknie chyba życia żeby zobaczyć wszystkie wspaniałe miejsca.
POZDRAV!

W Polsce też jest wiele pięknych miejsc, ale my Polacy działamy w myśl "Cudze chwalicie swego nie znacie" - nie krzyczcie na mnie - bo wiem, że jestem na forum CRo, ale tak mi jakoś się napisało :wink: :wink: :? :?

Nie będę tym razem krzyczał, ale proszę więcej nie porównywać wybrzeża CRO z monotonnym , bezwyrazistym ,piaszczystym i szelfowym Bałtykiem :?
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 18.02.2007 12:44

mkm -SUPER ODPOWIEDŻ!!! PKT. dla Ciebie jezeli chodzi o dzwonnice w Zadarze :D :D :D

Czekam na rozwikłanie drugiej zagadki :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 18.02.2007 13:25

Jak wcześniej pisałem, lata 90-te. Skan z analogu. Charakterystyczne i mam nadzieję bardzo latwe ... ale gdzie to jest ?

.. zabrałem zdjęcie. Następne są o "niebo" lepsze ( oczywiście to samo miejsce)
Ostatnio edytowano 18.02.2007 16:00 przez woka, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2007 13:29

mkm napisał(a):To jest z całą pewnością najpiękniejszy zakątek Krku - Stara Baska.

Zgodzę sie że 1) jest to Stara Baska i 2) chyba masz rację to jest najpiekniejszy zakatek Krk. Pozdrawiam :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2007 13:37

woka napisał(a):Jak wcześniej pisałem, lata 90-te. Skan z analogu. Charakterystyczne i mam nadzieję bardzo latwe ... ale gdzie to jest ?

Chyba robiliśmy to zdjęcie z mniej więcej tego samego miejsca :lol: (moje jest z sierpnia 2003 r.) Pozdrawiam
Obrazek
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 18.02.2007 13:40

... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2007 14:20

Moje jest z września 2000 r. Oczywiście zeskanowane.
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2007 14:29

wiech napisał(a):Moje jest z września 2000 r. Oczywiście zeskanowane.

Przebijam - sierpień 2006 r. :lol: :lol: :lol: No dobra ale jak na razie brak odpowiedzi gdzie to jest :lol:
Obrazek
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 18.02.2007 14:29

Droga do Starej Baski :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2007 14:31

Rysio napisał(a):Droga do Starej Baski :lol:

No wreszcie !!!!!!!!!! BINGO :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 18.02.2007 14:32

sie było sie wie :wink: jadąc dalej jest dość ciekawie położony kamping - zadupie totalne ale przez to cisza i spokój - bardzo ładnie

Ps. Wyspa którą widać na waszych fotkach na horyzoncie

Obrazek

:wink:

może nazwę :?:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.02.2007 14:48

Rysio napisał(a):sie było sie wie :wink: jadąc dalej jest dość ciekawie położony kamping - zadupie totalne ale przez to cisza i spokój - bardzo ładnie
Ps. Wyspa którą widać na waszych fotkach na horyzoncie
może nazwę :?:

Jak mnie pamięc nie myli to Prvic :lol:
czyli patrząc z innej perspektywy TO:
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie