mkm napisał(a):To jest oczywiście ,pięknie położony Vrbnik na Krku.
Dokładnie TAK !
mkm napisał(a):To jest oczywiście ,pięknie położony Vrbnik na Krku.
mkm napisał(a):m82m - zdecydowanie uvala Stiniva (w/g mnie jedna z najpiękniejszych w Cro ) oczywiście na Visie. Na Hvarze też są piękne ( szczeg Mala Stiniva ).
Na Rabie jest wiele piękniejszych plaż od przereklamowanej San Marino
Proszę o trudniejsze zagadki.
maciek1956 napisał(a):Oglądam te zdjęcia i dochodzę, do wniosku, że nie zna Cro, muszę tam bywać częsciej i częściej, a byłem 6 razy. Chyba oglądałem inne tereny, to co pokazujecie zapiera czasami dech w piersiach, np zatoka kilka postów wcześniej.
m82m napisał(a):maciek1956 napisał(a):Oglądam te zdjęcia i dochodzę, do wniosku, że nie zna Cro, muszę tam bywać częsciej i częściej, a byłem 6 razy. Chyba oglądałem inne tereny, to co pokazujecie zapiera czasami dech w piersiach, np zatoka kilka postów wcześniej.
CRO jest najpiękniejsze .Braknie chyba życia żeby zobaczyć wszystkie wspaniałe miejsca.
POZDRAV!
Jola L-G napisał(a):m82m napisał(a):maciek1956 napisał(a):Oglądam te zdjęcia i dochodzę, do wniosku, że nie zna Cro, muszę tam bywać częsciej i częściej, a byłem 6 razy. Chyba oglądałem inne tereny, to co pokazujecie zapiera czasami dech w piersiach, np zatoka kilka postów wcześniej.
CRO jest najpiękniejsze .Braknie chyba życia żeby zobaczyć wszystkie wspaniałe miejsca.
POZDRAV!
W Polsce też jest wiele pięknych miejsc, ale my Polacy działamy w myśl "Cudze chwalicie swego nie znacie" - nie krzyczcie na mnie - bo wiem, że jestem na forum CRo, ale tak mi jakoś się napisało
m82m napisał(a):Jola L-G napisał(a):m82m napisał(a):maciek1956 napisał(a):Oglądam te zdjęcia i dochodzę, do wniosku, że nie zna Cro, muszę tam bywać częsciej i częściej, a byłem 6 razy. Chyba oglądałem inne tereny, to co pokazujecie zapiera czasami dech w piersiach, np zatoka kilka postów wcześniej.
POZDRAV!
W Polsce też jest wiele pięknych miejsc, ale my Polacy działamy w myśl "Cudze chwalicie swego nie znacie" - nie krzyczcie na mnie - bo wiem, że jestem na forum CRo, ale tak mi jakoś się napisało
Masz trochę racji Polska jest piękna , ale....................
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie