Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin napisał(a):W zaznaczonym przeze mnie miejscu widać Hotel Krka Poniżej zdjęcie z 2003 roku - kiepska jakość skan ze zdjęcia ale co nieco widać
Pozdrav
P.S. Na moim zdjęciu nasz 3,5 roczny wtedy szkrabol
Szkoda Leszku ,że szybciej nie zauważyłeś tej zagadki bo za rozwiązanie można by dać NAWET 1,5 pkt
POZDRAV!
[quote="m82m"]KTO wie gdzie to jest???(ja nie wiem- )
CIEKAWOSTKA!
To jest
u mnie na ścianie...crokalendarz z 2005 tytuł: chorwackie bonzai
Autor: Maciej
m82m napisał(a):KTO wie gdzie to jest???(ja nie wiem- ) CIEKAWOSTKA! To jest u mnie na ścianie...crokalendarz z 2005 tytuł: chorwackie bonzai Autor: Maciej
To może uchylisz tą tajemnice.
Gdzie jest takie miejsce w CRO???
Dobrze to teraz Wam troszkę oddalę tę wyspę, może już po kształcie ktoś pozna musiałem zasłonić troszkę nazw stąd te białe plamy A żeby nie było za łatwo to namieszałem troszkę z kierunkiem północnym Zaznaczone czarną obwódką miejsce to ściana skał wznosząca się z wody na zdjęciach
Ostatnio edytowano 16.02.2007 17:13 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz