Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zagadka fotograficzna

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 30.01.2007 16:44

wojan napisał(a):
m82m napisał(a):
wojan napisał(a):Pewnie,że lepiej wiedzieć-wolę skrzynkę od kopniaka :lol: :lol:
Pozdrav.

wojan widzisz jak Danka Ci fachowo wszystko wyjasniła :D
Spodziewałeś sie po mnie czegoś takiego jak kop???
To nie w moim stylu.
Ja Cie mogę zaprosić tylko na" Kista piwa" :D :D :D :D :D :D :D :D :D ,albo winko !!!
POZDRAV!

Ten kop to było tylko odniesienie do leszkowego postu :D Ja jestem usposobieniem łagodności i tak samo jak ja nie mam zamiaru nikogo kopać :D tego samego się spodziewam po innych :D I mam nadzieję kiedyś na tą kistę :D
Pozdrav.

wojan to może Leszka też zaprosimy .To może na Hvarze w tym roku "Pojdeme na Karlovaćko" :wink: :wink: :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 30.01.2007 16:51

m82m napisał(a):...To może na Hvarze w tym roku "Pojdeme na Karlovaćko" :wink: :wink: :wink:

Z miłą chęcią, ale jest jeden problem :( nie mogę tak wcześnie (przełom czerwca i lipca mam najwięcej pracy i właśnie wtedy zarabiam na wyjazd do Cro). Będę na Hvarze (nie na 100% ale staram się) jeśli już to z początkiem sierpnia. Bo właśnie w planach mam Hvar i Trogir a potem zobaczymy ;). Lubię się przemieszczać.

Pozdrav i velika hvala za zaproszenie :D :papa:
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 30.01.2007 16:56

Leszek Skupin napisał(a):
m82m napisał(a):...To może na Hvarze w tym roku "Pojdeme na Karlovaćko" :wink: :wink: :wink:

Z miłą chęcią, ale jest jeden problem :( nie mogę tak wcześnie (przełom czerwca i lipca mam najwięcej pracy i właśnie wtedy zarabiam na wyjazd do Cro). Będę na Hvarze (nie na 100% ale staram się) jeśli już to z początkiem sierpnia. Bo właśnie w planach mam Hvar i Trogir a potem zobaczymy ;). Lubię się przemieszczać.

To szkoda w tym roku sie nie spotkamy na Hvarze.Ja już mam zaklepany przełom czerwca i lipca
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 30.01.2007 18:00

Obrazek

Może nie do końca na temat lecz co to może być. Ja sam nie wiem i ktoś może pomoże:oops:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 30.01.2007 19:14

Chodzi ci o stworzenie czy o roślinę :?: Bo jeśli o roślinę to może to być oset ;)

Oset zwisły (Carduus nutans)
Obrazek
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.01.2007 19:46

Skakavac to nazywają. Ale czy to potoczna nazwa czy nie to nie wiem.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.01.2007 19:47

m82m napisał(a):
censor napisał(a):Pytanie do admina jak to jest - trzy kolejne post i każdy ma nr 80???

LICZNIK SIĘ Spalił !!!!Ja to też zauważyłem u siebie!!!

Nie jestem adminem, ale jak pisze się kolejne posty w temacie "po sobie" to te następne - jeśli ich nikt "nie przedzieli" zaliczane są jako ten sam post.
Jeśli się mylę , może admin mnie poprawi.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.01.2007 19:48

Chociaż chyba to jednak nie dokładnie to!
http://www.zivotinjsko-carstvo.com/divl ... akavci.php
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.01.2007 19:49

m82m napisał(a):
censor napisał(a):
Pytanie do admina jak to jest - trzy kolejne post i każdy ma nr 80???

LICZNIK SIĘ Spalił !!!!Ja to też zauważyłem u siebie!!!

Nie jestem adminem, ale jak pisze się kolejne posty w temacie "po sobie" to te następne - jeśli ich nikt "nie przedzieli" zaliczane są jako ten sam post.
Jeśli się mylę , może admin mnie poprawi.

i ojro przepada... :D
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 30.01.2007 20:07

Leszek Skupin napisał(a):Chodzi ci o stworzenie czy o roślinę :?: Bo jeśli o roślinę to może to być oset ;)

Oset zwisły (Carduus nutans)
Obrazek

No sorry za niedoprecyzowanie pytania :oops: Chodzi mi o stworzonko.
Sławku jednak to chyba nie to. :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.01.2007 20:19

Zrikavac!
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 30.01.2007 20:53

Sławomir Wocial napisał(a):Zrikavac!
Obrazek
Sławku piszesz chyba o tym :wink: a tamto coś bylo całkiem zielone .Dzięki za zainteresowanie .Pozdr :papa:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 30.01.2007 20:58

m82m napisał(a):

To szkoda w tym roku sie nie spotkamy na Hvarze.Ja już mam zaklepany przełom czerwca i lipca

To na razie panowie wypijmy wirtualnie

Obrazek
A co do spotkania na Hvarze to w tym roku pewnie nic z tego,bo byłem tam w 2006 i teraz przydałoby się pojechać tam gdzie jeszcze nie byłem. :D
tygrys500
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrys500 » 30.01.2007 23:37

Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 31.01.2007 08:58

wojan napisał(a):
m82m napisał(a):

To na razie panowie wypijmy wirtualnie

Obrazek
A co do spotkania na Hvarze to w tym roku pewnie nic z tego,bo byłem tam w 2006 i teraz przydałoby się pojechać tam gdzie jeszcze nie byłem. :D

Mniam :D, ale pytanko :arrow: w której knajpie tak podają piwo :?: z taką pianą bo piana jest miodzio :D. To tak w ramach tematu ;) Czyżby na Hvarze właśnie :?: ;)

Żivieli :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie