yanopodkivano napisał(a):Korčula, na Korčuli.
Edit: Jadziem dalej.
W jakiej miejscowości stoi ten domek
To jest chyba Stari Grad- Hvar
giba0909 napisał(a):To jest chyba Stari Grad- Hvar
zibi.s napisał(a): Rovinj ?
te kiero napisał(a):to może jest to Brseč
dhmegi napisał(a):yanopodkivano napisał(a):te kiero napisał(a):to może jest to Brseč
Yesss Brseč to jest napewno.
Gratuluję i pozdrawiam wszystkich zgadujących (Tony był b. blisko).
Wow, wreszcie mi się udało zgadnąć.
te kiero napisał(a):dhmegi napisał(a):yanopodkivano napisał(a):te kiero napisał(a):to może jest to Brseč
Yesss Brseč to jest napewno.
Gratuluję i pozdrawiam wszystkich zgadujących (Tony był b. blisko).
Wow, wreszcie mi się udało zgadnąć.
byłem tym razom kilkanaście min szybszy
ale grunt ,że Cromaniacy znów górą
dhmegi napisał(a):Ale mi głupio Ale nie widziałam te kiero Twojej odpowiedzi. Przepraszam i wycofuję swoje "wow".
Natomiast widziałam posta yanopodkivano, że nie jest to Brestova, ale również na b, a teraz jej nie ma. Czy wy też nie widzicie tego posta.
dhmegi napisał(a):Ale mi głupio Ale nie widziałam te kiero Twojej odpowiedzi. Przepraszam i wycofuję swoje "wow".
Natomiast widziałam posta yanopodkivano, że nie jest to Brestova, ale również na b, a teraz jej nie ma. Czy wy też nie widzicie tego posta.
yanopodkivano napisał(a):dhmegi napisał(a):Ale mi głupio Ale nie widziałam te kiero Twojej odpowiedzi. Przepraszam i wycofuję swoje "wow".
No właśnie, jakby nie działała funkcja pokazująca dopisane posty w momencie kliknięcia na "Wyślij".
Dlatego usunąłem swój post z podpowiedziami, bo pokazał się ten od te kiero z poprawną odpowiedzią.
Także jeśli chodzi o głupio - to może raczej ja niż Ty dhmegi.
(Kurde, a teraz działa - widzę Wasze posty).
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie