Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zagadka,ale wiadomo,że CROMANIAK potrafi!

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 06:11

cronet napisał(a):Będzie bez zdjęcia: -na której zamieszkałej na stałe (dajmy na to przez minimum stu mieszkańców)wyspie jest zakaz poruszania się prywatnymi samochodami?

Krapanj. :)

Edit: Zwracam jednak uwagę, że wątek jest w dziale "Chorwacja w naszym obiektywie". :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 12:48

zadałem nieprecyzyjne pytanie, o inną wyspę chodzi.
Teraz zagadka z foto. Nazwa miasta?

PS Wszystkie zdjęcia które umieszczam są moją własnością. Mam oryginały wraz z lokalizacją gps :wink:
Załączniki:
zagadka.jpg
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 24.09.2013 15:02

Wygląda mi to na Supetar.
?
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 24.09.2013 15:20

Wyspa Šipan, Suđurađ.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 17:22

To nie to co piszecie, zgadujcie dalej :wink: mam dać podpowiedź?
mecik2405
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mecik2405 » 24.09.2013 17:25

stawiam na Jelsę ! ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 17:45

mecik2405 napisał(a):stawiam na Jelsę ! ;)

Dalej źle 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 20:56

Odpowiedź do zdjęcia:
- miasto Vis, wyspa Vis.

BTW, o co tu chodziło :?:
cronet napisał(a):Będzie bez zdjęcia: -na której zamieszkałej na stałe (dajmy na to przez minimum stu mieszkańców)wyspie jest zakaz poruszania się prywatnymi samochodami?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.09.2013 23:00

Tak, zgadłeś:))) Byłeś, czy znasz ten widok skąd indziej?
Co do poprzedniej zagadki, to nie udała się, ale chcę wkleić zdjęcie-także nie będę na razie zdradzał o co mi chodziło.
:-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.09.2013 17:57

tu jest inna wysepka :) mam nadzieję, że będzie to trochę trudniejsze :wink:
oryginał oczywiście do wglądu 8)
Załączniki:
zag2.jpg
MARK1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MARK1 » 27.09.2013 20:43

Nie znam rozwiązania na zagadkę Cronet. Ale również mam pytanie - zagadkę (sam nie znam odpowiedzi) Co to jest - sorry za jakość zdjęcia - Bardzo mi się ta miejscowość spodobała i chciałbym tu zawitać. Zdjęcie z mapy Chorwacji (DEMART - niestety nie ma objaśnienia). Na mapie z tej samej firmy - mapie Istrii jest też zdjęcie , ale bez problemu mozna rozpoznać Rovinj , a tu nie wiem (byłem tylko na Istrii)
Załączniki:
DSC_1336 (400x225).jpg
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 27.09.2013 21:46

MARK1 napisał(a):Nie znam rozwiązania na zagadkę Cronet. Ale również mam pytanie - zagadkę (sam nie znam odpowiedzi) Co to jest - sorry za jakość zdjęcia - Bardzo mi się ta miejscowość spodobała i chciałbym tu zawitać. Zdjęcie z mapy Chorwacji (DEMART - niestety nie ma objaśnienia). Na mapie z tej samej firmy - mapie Istrii jest też zdjęcie , ale bez problemu mozna rozpoznać Rovinj , a tu nie wiem (byłem tylko na Istrii)

Bo to fachowcy od wydawcy tej mapy się nie popisali
To nie jest Chorwacja, jakaś Grecja - u nas na forum ta fotka już była - chyba w temacie ,, trochę humoru" Ktoś mądry napisał co to jest i gdzie to jest
A może się mylę
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.09.2013 21:47

MARK1 napisał(a):Nie znam rozwiązania na zagadkę Cronet. Ale również mam pytanie - zagadkę (sam nie znam odpowiedzi) Co to jest - sorry za jakość zdjęcia - Bardzo mi się ta miejscowość spodobała i chciałbym tu zawitać. Zdjęcie z mapy Chorwacji (DEMART - niestety nie ma objaśnienia). Na mapie z tej samej firmy - mapie Istrii jest też zdjęcie , ale bez problemu mozna rozpoznać Rovinj , a tu nie wiem (byłem tylko na Istrii)

Positano - Italia
MARK1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MARK1 » 27.09.2013 22:53

Dziękuję bardzo, faktycznie to Włochy, Positano ! Co za numer z tą mapą, a ja chciałem to znaleć w Chorwacji, długo bym szukał :lol:
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.09.2013 17:38

cronet napisał(a):tu jest inna wysepka :) mam nadzieję, że będzie to trochę trudniejsze :wink:
oryginał oczywiście do wglądu 8)

cronet - myślę, że jeszcze parę dni i ta zagadka odpłynie w niebyt.
Rób coś :!:
Jakieś podpowiedzi, promocje, itp. działania. :)
Jak żeś ją zadał - to doprowadź do końca.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Zagadka,ale wiadomo,że CROMANIAK potrafi! - strona 352
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone