Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
widać, musiałem przeoczyć pewne zasady, zostawiam więc swoją zagadkę na później Jeśli chodzi o zdjęcie raffiu to wg mnie jest zrobione z Istrii (słońce wschodzi nad wyspą na wprost fotografującego) Skoro myślę, że istria, to musi być od strony Dalmacji (Pag, Rabac) Strzelam, że to Rabac
biorąc po uwagę porę roku, kąt opadania słońca, i perspektywę stawiam na Zivogosce.... nie, Tucepi, nieeee, Drasnice i pewnie się mylę, kilka stopni różnicy
kor_nick napisał(a):biorąc po uwagę porę roku, kąt opadania słońca, i perspektywę stawiam na Zivogosce.... nie, Tucepi, nieeee, Drasnice i pewnie się mylę, kilka stopni różnicy
ciepło, ciepło, gorąca... Ale nie padła jeszcze właściwa odpowiedź