razpol napisał(a):Ciekawe miejsce, tylko nigdy nie było mi po drodze z tego co widzę na mapie.
Bocian napisał(a):razpol napisał(a):Ciekawe miejsce, tylko nigdy nie było mi po drodze z tego co widzę na mapie.
Trzeba po prostu zdecydować się na odpuszczenie całego urlopu nad Jadranem... Jeśli jedzie się z dzieciakami, może być trudne. No i trzeba mieć te 14 dni wolnego, powiedzmy. A najlepiej ze 20 Kontynentalna Chorwacja jest bardzo ciekawa, pod każdym względem, zabytkowym, przyrodniczym, kulinarnym.
razpol napisał(a):Bocian napisał(a):razpol napisał(a):Ciekawe miejsce, tylko nigdy nie było mi po drodze z tego co widzę na mapie.
Trzeba po prostu zdecydować się na odpuszczenie całego urlopu nad Jadranem... Jeśli jedzie się z dzieciakami, może być trudne. No i trzeba mieć te 14 dni wolnego, powiedzmy. A najlepiej ze 20 Kontynentalna Chorwacja jest bardzo ciekawa, pod każdym względem, zabytkowym, przyrodniczym, kulinarnym.
No właśnie.. Ciężko by mi było moje baby przekonać do tego. :/ Musze sam chyba kiedyś wyruszyć..
Co do zagadki to może Trpanj?
yanopodkivano napisał(a):Crkva Male Gospe u Nakovani.
Pzdr
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie