Witam
Wróciliśmy niedawno z Chorwacji objazdówka z biura i bardzo nam się spodobała !! i chcieliśmy jeszcze raz ale w październiku z znajomymi nie wiem jaka będzie pogoda zależy bo termin będzie od 20.10.2010r. na 4-5 dni i samolotem chcemy lecieć i to w Zadarze wylądujemy tak ok 15
wymienię co zwiedziliśmy:
Rovinja, Pula, Zadar, Szybenik, Wodospad Krka, Trogir, Split, Riwiera Makarska, Wyspa Brać, Dubrownik, Jeziora Plitwickie i Zagrzeb
a nocowaliśmy w Opatija, Vodice, Medena - Seget Donji
Byliśmy też w Bośni i Hercegowinie czyli w Neum
i mam pytanie jak wylądujemy w Zadarze to okolice coś jest ciekawego do zwiedzania ? ja tylko widziałam że wycieczki są to wyspy Kornati nie wiem czy warto?
czy lepiej z Zadaru pojechać niżej w stronę Trogiru czy tam Splitu ? tylko jak dojechać z Zadaru niżej ? są jakieś autokary ? albo ewentualnie informacje z dojazdem ? Bo my podróżowaliśmy z biurem to więc inna sytuacja
czy lepiej wypożyczyć auto ? jeśli tak to czy mogę prosić o informacje linki ? i ceny ?
Warto zobaczyć Korculę Hvar i Mijet ?? albo co innego ??
Bardzo Dziękuje za odpowiedzi i proszę nie pisać że w opcji "szukaj" bo szperałam ale potrzebuje konkretne odpowiedzi
Chorwacja jest tak piękna że chce jechać jeszcze raz ale w inne miejsca które przegapiliśmy