olko73 napisał(a):Witam, mam pytanie odnośnie noclegów w Zadarze lub okolicy dla czterech osób dwóch dorosłych i dwoje dzieci w okresie 11.07.2015 do 18.07.2015. Preferowana plaża to piasek lub żwirek. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek info. Jaka jest szansa jadąc w ciemno na znalezienie noclegu ?
Widmo napisał(a):dziennie te cuda im świecą w sezonie czy to zaplanowane z wyprzedzeniem przedstawienia ?
mrarek napisał(a):olko73 napisał(a):Witam, mam pytanie odnośnie noclegów w Zadarze lub okolicy dla czterech osób dwóch dorosłych i dwoje dzieci w okresie 11.07.2015 do 18.07.2015. Preferowana plaża to piasek lub żwirek. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek info. Jaka jest szansa jadąc w ciemno na znalezienie noclegu ?
szukaj w Bibinje.
jeśli chcesz tam Ci namiar na domek, w którym ja byłem
mrarek napisał(a):olko73 napisał(a):Witam, mam pytanie odnośnie noclegów w Zadarze lub okolicy dla czterech osób dwóch dorosłych i dwoje dzieci w okresie 11.07.2015 do 18.07.2015. Preferowana plaża to piasek lub żwirek. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek info. Jaka jest szansa jadąc w ciemno na znalezienie noclegu ?
szukaj w Bibinje.
jeśli chcesz tam Ci namiar na domek, w którym ja byłem
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne