Asia napisał(a):Mam jeszcze pytanie do Janusza: Czy mozliwe jest uzyskanie "namiaru" na tą kwaterę u Chorwackiej Babci?I czy tankowałeś w Pakostanie płacąc kartą?
informację prześlę mailem
Asia napisał(a):Mam jeszcze pytanie do Janusza: Czy mozliwe jest uzyskanie "namiaru" na tą kwaterę u Chorwackiej Babci?I czy tankowałeś w Pakostanie płacąc kartą?
FUX napisał(a):Janusz.
Przeczytałem powtórnie Twoją relację z Kozaricy i uderzyła mnie cena za pobyt.
Ja w tym roku (podobnie, jak w zeszłym) w lipcu w 2 pokojowym apartamencie przy kościółku płacę 40 euro/dzień/4 osoby.
Pozdrawiam
FUX
Asia napisał(a):Ja też jadę do Pakostane. Prosiłabym o jakieś praktyczne porady. Czy w tej miejscowości są sklepy np. samoobsługowe, targ, kantory? Czy jest stacja benzynowa, albo gdzie jest najbliższa? Mam rezerwację w apartamencie Nedo przy ulicy Kardinala Alojza Stepnica75.Może zna ktoś to miejsce? Czy rzeczywiście odległość od morza może być 180 metrów? Z góry dziękuję za wszelkie info. Pozdrawiam!
mack napisał(a):moondek - ale masz fajne foto. rozumiem, że jedziesz ze swoją żoną Zo-fią!
pozrdo z lublina
Asia napisał(a):Moondek, a dlaczego z plażą będzie kłopot?
FUX napisał(a):Moondek! A byłeś na plaży w kierunku Drage za zakrętem? Żwiro-piaseczek miejscami i totalna izolacja od otoczenia. A i parę drzew drzew się trafi i cień od klifu.
Na obiadek, aby uciec od słońca, nie trzeba wracać. A spacerek każdemu się przyda. I nie tylko opalać się można
Pozdrawiam
FUX