Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zadanie tematyczne: "Wilgoć" - Głosowanie!!!

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 19.06.2009 08:35

andy.pl napisał(a):Tu są wszystkie wyniki udostępnione prze Volumena :D

Dzięki, coś czytanie ze zrozumieniem mi się wyłączyło :D :D :D

Ula i Lidia - fajne te Wasze "zdjęciowe historie". Może wprowadzimy taką "świecką tradycję", że autor zdjęć "z pudła" coś nam i nim opowie?
Ciekawe jak to było z Kropelkowym Koralami Kapiszonkowej Mamy?

pozdrawiam serdecznie
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 19.06.2009 11:14

U mnie to było istne polowanie :-)

Zafascynowana Volusiowym "domem w kropelce" stwierdziłam, że muszę, muszę, muszę coś podobnego zrobić.... Jesienne weekendy i poranny przegląd ogrodzenia w poszukiwnaiu babiego lata tudzież pajęczyn zroszonych mgłą... Udało się. Budzę się i widzę mgłę...i niewiele poza tym. Wychodzę na podwórko i z zachwytem stwierdzam, że brama wjazdowa jest wprost oblepiona pajęczynkami z brylancikami wody.... Cud, miód po prostu. A na to mąż mi oświadcza, że właśnie musi gdzieś jechać. O nie nie nie , mój drogi. Aby wyjechać musisz otworzyć bramę, a to oznacza pozrywanie pajęczyn i otrzęsienie kropelek! W żadnym wypadku. NAJPIERW JA!!! On stał z nadąsaną miną, mnie się łapy trzęsły i z ostrości nici :-(
Potem już w spokoju zachwycałam się kropelkom na choince, krzewuszkach, siatce ogrodzeniowej... Ale i tak korale chyba najlepiej mi wyszły...i widać dom (sąsiadów) :-)

Generalnie mój zachwyt wzbudza makrofotografia. Widok kwiatowych pyłków w dużym powiększeniu, kropel wody, motylich skrzydeł, wijących się rosnących paproci...inny świat...tak bardzo bliski a nieznany...
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 08.12.2009 19:03

volumen napisał(a):Informacja o ostatnim zadaniu dotyczyła właśnie tego, które się skończy za 3 tygodnie.
A później... byście nie próżnowali, to zrobimy wakacyjne zadanie tematyczne. Oficjalnie rozpocznę je 1 lipca, zdjęcia nadsyłamy do 31 sierpnia. Ale już można się przymierzać. A temat?
W wakacje intensywniej wędrujemy, zwiedzamy, podziwiamy i... jemy. Dlatego proponuję temat: Kanapka z... :D

Tak sobie pozwoliłam na czerwono, żeby się rzucało :D
Stuku puku! Coś tu się chyba kiedyś rzekło :lol: Czy ktoś widział Volusia?

Volusiu!!! Chodź tu!!! No chyba, że tylko ja się stęskniłam za fotozabawami, to się wycofuję. Ale jeśli nie jestem sama, to się konkursowicze odezwijcie i ściągamy tu jakoś Volumena :D

Przymierzałam się do napisania tego już od jakiegoś czasu, ale najpierw mieliśmy konkurs chorwacki, teraz mamy głosowanie na temat podróży cromaniaków, to może by tak coś tutaj znowu potem?

Jestem sama czy nie? :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 08.12.2009 19:17

Przyłączam się do wołania Uli :D

Voluuuusiu.....

Też się stęskniłam za zadaniami tematycznymi. Bo też tematy były zawsze ciekawe i nieoczywiste, i miałam sporo radochy w wymyślaniu i wybieraniu.

Kanapka z... brzmi inspirująco :D

Czekam...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 09.12.2009 07:38

shtriga napisał(a):Jestem sama czy nie? :D

Ja już kiedyś pytałem i cisza była

Wysłany: 18-06-2009 06:16
JacYamaha napisał(a):
volumen napisał(a):...W wakacje intensywniej wędrujemy, zwiedzamy, podziwiamy i... jemy. Dlatego proponuję temat: Kanapka z... :D

Do dzieła :wink:
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 09.12.2009 17:12

Faktycznie Jacku. Ja już na wakacyjnym wylocie byłam wtedy, to nie zauważyłam. Tak czy inaczej, poza naszą trójką nie ma już zainteresowania tą zabawą, więc sobie trzeba odpuścić.

Pozdrowienia i podziękowania za odzew dla Was obojga - Maslinko i Jacku :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.12.2009 17:14

nooooo to niech się Jacek bierze do roboty.... :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 09.12.2009 17:18

lubelski napisał(a):nooooo to niech się Jacek bierze do roboty.... :wink:

Ale co Masz na myśli?
Jak do tej pory wygrany zadawał temat a mod robił temat :lol:
Ja ani jeden ani drugi.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.12.2009 17:29

skoro nie ma kontynuacji tematów..... można zacząć wszystko od początku..choćby taki temat - ze zbiorów Cromaniaków.-kanapka......i dalej pogadać z modami ..a reszta to już w Twoich rękach..... no...wystarczy chcieć się pobawić..pozdrawiam Andrzej
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 09.12.2009 17:35

shtriga napisał(a):Czy ktoś widział Volusia?
Volusiu!!! Chodź tu!!!

Voluś :D Voluś :D Voluś :D Voluś :D
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 09.12.2009 18:54

Ja też przyłączam się do próśb :)
Kanapka z... , no nie powiem, ciekawe, ciekawe ;)
Poprzednia strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Zadanie tematyczne: "Wilgoć" - Głosowanie!!! - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone