Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zadanie tematyczne: "Szczyt" - Głosowanie!!!

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 22.05.2009 07:54

...no to ja jaestem rzeczywiście na czasie...następny konkurs już ogłoszony a ja dopiero dziś widzę, że ulubiona zielona panienka stoi na szycie pudła!!!!!!!!!! Super! Gratuluję Robert!

I pozostałym uczestnikom i gratuluję i dziękuję za ucztę dla oczu!
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 22.05.2009 13:26

WOW!!! Strasznie sie ciesze z drugiego miejsca!! Nie spodziewalam sie takiego uznania :D Serdeczne dzieki wszystkim glosujacym! A ten "nie wulkan" to Zugspitze-najwyzszy szczyt Niemiec,ale widziany od strony austriackiej z miejscowosci Ehrwald. Pozdrawiam serdecznie i juz przegladam fotki w poszukiwaniu tych wilgotnych :lol:
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 22.05.2009 13:40

Mi się zrobiło wilgotno pod oczami że znowu moje zdjęcia nie wygrały.
Muszę teraz te łezki sfotografować i wysłać na konkurs :D
Król Teresa
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Król Teresa » 22.05.2009 15:04

Basiulinek gratuluję srebrnego medalu!!!!!! Jestem dumna zCiebie!!!Pstrykaj dalej. Pozdrawiam!!!
Kasia.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia.K » 22.05.2009 19:39

Gratuluję zwycięzcy! Żabka była moją faworytką. Cieszę się że komuś i moje zdjęcia się podobały :D
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 22.05.2009 21:48

Volumen a ja dzisiaj byłam na World Press Photo i widziałm w Zamku Twoją Żabkę i nie tylko żabkę :D
gratuluję!

akurat dla mnie Żaba też była na pierwszym miejscu więc od razu ją na dzisiajszej wystawie wypatrzyłam ;)
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 23.05.2009 07:16

gratulacje , wszystkie zdjęcia były wspaniałe.
Poprzednia strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Zadanie tematyczne: "Szczyt" - Głosowanie!!! - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone