Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JacYamaha napisał(a):To jakiś spisek - sam organizuje, wstawia, ogładza i wygrywa konkurs - do tego jeszcze narzuca kolejny temat (bez urazy - jeszcze raz gratulacje).
Gratulacje dla zwycięzców. Fajnie, że zwycieżyło mniej tradycyjne spojrzenie na temat. Dziękuję za głosy. Ciekawe czy ktoś zauważył, na moim zdjęciu "Szczyt dokładności" są klocki LEGO.
Serdeczne gratulacje dla zwycięzców!!! Żabka jest bombowa!!!
Gratulacje dla pozostałych uczestników konkursowego szczytowania za niekonwencjonalne podejście do tematu. Wyobraźni widać cromaniackiemu bractwu nie brakuje.
Aczkolwiek te najprawdziwsze szczyty (czytaj: górskie) są jak zawsze baaardzo piękne.
Gratulacje dla Tych, co wyżej i nieco niżej, wszystkie szczyty były wspaniałe. Cieszę się, że "nie wulkan" (mój typ nr 1) jest na podium, zresztą sprytna żabka też miała u mnie wysokie notowania :. Jak już pisałam wcześniej, gdybym miała wybranej przeze mnie dziesiątce punkty rozdawać raz jeszcze, kolejność mogłaby być zupełnie inna.
No i dzięki za punkty dla mnie