Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zadanie tematyczne: "Pomarańczowy"

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 17.03.2009 09:40

volumen napisał(a):Cieszy duża ilość zdjęć

......... no właśnie, a czy w związku z większą ilością zdjęć w konkursie będziemy mogli głosować na więcej czy tak jak poprzednio tylko na 3 :?: . Może będę tu osamotniony w swoim pomyśle, ale chciałbym mieć możliwość wyboru i wyróżnienia większej ilości, chociaż 5 prac :roll:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 17.03.2009 11:40

volumen napisał(a):
Popiel napisał(a):"2. Nie ma absolutnie żadnych ograniczeń dotyczących biorących udział w konkursie. "
Mam pytanie do powyższego punktu - czy na czas konkursu nie powinno się usuwać tych samych swoich fot wstawionych na forum w inne miejsca?

Można, tylko... kto to będzie sprawdzał? ;) Poza tym zakładasz, że przy głosowaniu jednak kierujemy się sympatiami i antypatiami do fotografującego, a nie do zdjęcia. Chyba nie na tym polega ta zabawa. A jeżeli faktycznie ktoś tak głosuje, to cóż... wypada mu życzyć dobrego samopoczucia. I tyle.

No fakt, skarżyć nie wypada, ale czy w poprzednich konkursach nie było takiej prośby, by na czas konkursu usunąć te same foty z innych tematów?
Ok. Ty ustalasz zasady. Ja w pierwszym konkursie dałem 3foty, ale sie starałem poszukać takie, których wcześniej nie prezentowałem aby jak wiolak3 mówiła, zachować odrobinę anonimowości. Tylko tyle. Już się nie męczę.
Gdzie wyczytałeś to założenie?
Pozdrav
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 17.03.2009 12:18

Dla mnie im więcej punktów regulaminowych tym mniej zabawy.
Nie przeszkadza mi to że fotki były już prezentowane na cro.pl
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.03.2009 12:41

Jest na forum tyle setek o ile nie tysięcy fot, że naprawdę trudno spamiętać, która była czyja... może będę kojarzył, że któraś była w czyjejś relacji, ale szukać, śledzić, gdzie kto taką fotkę wkleił nie zamierzam, a i w większości (99%) przypadków nie pamiętam CZYJE dane zdjęcie jest i nawet nie staram się pamiętać ;)

Miłej zabawy :D
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 17.03.2009 12:43

ja to wręcz nie powiem, które jest moje, bo nikt nie zagłosuje! :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 17.03.2009 12:43

Najpierw konkurs a potem gdzieś dalej na forum - nie odwrotnie - tak się zawsze staram.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.03.2009 13:44

Volumen wymyślił fajną zabawę, ustalił zasady, więc każdy może w niej się zabawić, obowiązku zamieszczania zdjęć i głosowania nie ma.
Zwycięzcy konkursu nie otrzymują nagród, więc nie widzę nic złego w tym, że jakaś fotka jest już na forum czy nie.
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 17.03.2009 14:16

Oglądałem zdjęcia wielokrotnie i dopiero dzisiaj powoli i nie bez wątpliwości wyłaniam swoich faworytów.
Mam wrażenie że im trudniejszy wybór tym lepsza zabawa :D
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 17.03.2009 14:22

Zwycięzcy konkursu nie otrzymują nagród

co??? jak to??? :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 17.03.2009 14:27

Normalnie, wygrywający stawia wszystkim uczestnikom kolejkę
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.03.2009 14:31

Krystof napisał(a):
Zwycięzcy konkursu nie otrzymują nagród

co??? jak to??? :wink:

Ok , można przyjąć , że nagrodą jest tytuł MegaHiperSuperCroFotografa :lol:
ale do tego tytułu droga daleka :wink:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 17.03.2009 14:57

No to pędzę do domu i szukam zdjęć :lol:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 17.03.2009 15:14

A ja oglądam fotki dopiero po godzinie W. Lubię je zobaczyć wszystkie naraz i poczuć to, o czym pisał Leszek - które mówi do mnie najmocniej.
Wcześniejsze oglądanie mogłoby przytłumić świeżość uczuć :wink: :)
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 17.03.2009 15:30

plavac napisał(a):A ja oglądam fotki dopiero po godzinie W. Lubię je zobaczyć wszystkie naraz i poczuć to, o czym pisał Leszek - które mówi do mnie najmocniej.
Wcześniejsze oglądanie mogłoby przytłumić świeżość uczuć :wink: :)

Taaaaaaa,
ja nie mam takiego problemu, zawsze przed ostatecznym wyborem piję kilka piffek i od razu mam świeże spojrzenie :D
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 17.03.2009 15:33

Aby ułatwić Wam wybór i jedynie słuszne głosowanie na moje fotki-przypominam ich tytuły:
1....
2....
3....
,no dobra wszystkie są pomarańczowe !
Zapomniałem dodać ,aby być w zgodzie z panującymi obecnie trendami,fotki wybierała moja Mama,aparat kupiła mi konkubina , a mój wujek jest strażakiem ( ochotnikiem ) :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Zadanie tematyczne: "Pomarańczowy" - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone