Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zadanie tematyczne: "Pomarańczowy"

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.03.2009 18:08

plavac napisał(a):Jak zwykle zdążyłem prawie na ostatni moment :)

Ostatni będą pierwszymi :wink:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 16.03.2009 18:58

Ja też zdążyłam :D
Bardzo fajny temat konkursu. A konkurencja spora, fotki bardzo ciekawe :)
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 16.03.2009 19:12

Hej fotki wysłaliście , a widzie je już w konkursowym albumie ? - bo ja swoich nie.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 16.03.2009 19:26

Moje są, włożone w środek, dla niepoznaki :wink: Sprytnie :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.03.2009 20:06

Zdjęć dwa razy więcej niż w pierwszej edycji konkursu :lol:
Oj, ciężki będzie wybór mimo pkt.8 :roll:
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 16.03.2009 20:29

Jeśli to jest konkurs, to po co powiadamiać tzw. cały świat, że oto właśnie moje są lub ich nie ma...????? Zachowajmy może odrobinę anonimowości, co? wszak głosuje się na fotki a nie na autora....a może się mylę...ale ja sie nie znam...
:papa:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.03.2009 21:14

wiolak3 napisał(a):Jeśli to jest konkurs, to po co powiadamiać tzw. cały świat, że oto właśnie moje są lub ich nie ma...????? Zachowajmy może odrobinę anonimowości, co? wszak głosuje się na fotki a nie na autora....a może się mylę...ale ja sie nie znam...
:papa:

Masz rację, lecz czasem łatwo odgadnąć foto te z cro przeważnie, bo zamieszczamy podobne w relacjach lub innych tematach.

"2. Nie ma absolutnie żadnych ograniczeń dotyczących biorących udział w konkursie. "
Mam pytanie do powyższego punktu - czy na czas konkursu nie powinno się usuwać tych samych swoich fot wstawionych na forum w inne miejsca?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.03.2009 21:24

Po prostu się cieszymy, że zdążyliśmy i tyle :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.03.2009 22:38

Z 70 zdjęć zamieszczonych na chwilę obecną kojarzę swoje :wink:
z pozostałych zdjęć tylko co dwóch wiem kto jest ich autorem, jedno pamiętam z relacji :lol:,
na drugim widzę autora :wink:

Obrazek
rbogi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rbogi » 17.03.2009 02:24

Ajajaj ale finisz.
A poczatek był taki spokojny , kilka zdjęć co parę dni.
:D
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 17.03.2009 09:09

Popiel napisał(a):"2. Nie ma absolutnie żadnych ograniczeń dotyczących biorących udział w konkursie. "
Mam pytanie do powyższego punktu - czy na czas konkursu nie powinno się usuwać tych samych swoich fot wstawionych na forum w inne miejsca?

Można, tylko... kto to będzie sprawdzał? ;) Poza tym zakładasz, że przy głosowaniu jednak kierujemy się sympatiami i antypatiami do fotografującego, a nie do zdjęcia. Chyba nie na tym polega ta zabawa. A jeżeli faktycznie ktoś tak głosuje, to cóż... wypada mu życzyć dobrego samopoczucia. I tyle.

Na fotograficznych forach zdjęcia do takich zadań tematycznych zazwyczaj wykonywane są na bieżąco, pod konkretny temat. Sporadycznie korzysta się z archiwum. Tu jest na odwrót. I podoba mi się to, bo wiele osób w dość prosty sposób może ocenić, jak ich widzenie świata jest postrzegane przez innych. Dzięki uznaniu dla ich prac mogą nabrać pewności siebie i spróbować zrobić zdjęcie pod zadany temat.
Cieszy duża ilość zdjęć, mam nadzieję, że i kolejne zadania tematyczne będą cieszyły się równym powodzeniem, co obecne. Nie mogę się doczekać kolejnego tematu :)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.03.2009 09:15

rbogi napisał(a):Ajajaj ale finisz.
...

Ajajaj ciężko będzie coś wybrać 8O :D Fantastyczne fotki. Niektóre naprawdę kładą na kolana... :D Jeszcze nie mam swojego faworyta 8O i raczej ciężko będzie wybrać i nie patrzę na pkt 8 tegoż regulaminu :P Poprostu wybiorę te zdjecia, które będą do mnie gadać najmocniej :D

Pozdrav :papa:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 17.03.2009 09:32

Leszek Skupin napisał(a):
...

...i nie patrzę na pkt 8 tegoż regulaminu :P Poprostu wybiorę te zdjecia, które będą do mnie gadać najmocniej :D

Ale właśnie o tym mówi pkt. 8 :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.03.2009 09:34

volumen napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):
...

...i nie patrzę na pkt 8 tegoż regulaminu :P Poprostu wybiorę te zdjecia, które będą do mnie gadać najmocniej :D

Ale właśnie o tym mówi pkt. 8 :D

Wiem :D ale i tak bez niego bym zrobił to co zrobię :D
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 17.03.2009 09:37

Leszek Skupin napisał(a):Wiem :D ale i tak bez niego bym zrobił to co zrobię :D

I tak trzymać Lesiu :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Zadanie tematyczne: "Pomarańczowy" - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone