Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zadanie tematyczne: "Pomarańczowy" - Głosowanie!!!

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 26.03.2009 10:27

volumen napisał(a):
Lidia K napisał(a):No i cóż można dodać do faktu, że tylko jedno jedyne zdjęcie Zawodowca - rodzynka znalazło się w pierwszej 10.

No i moje ;)

O jak mogłam tak przegapić. Przepraszam. Nie głosowałam na to zdjęcie więc chyba dlatego się tak zagapiłam.

Gratulacje dla Volumena. Po pierwszej trójce Pań. Czyli CZWARTY.
Brawo. :D :D :D
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 26.03.2009 10:28

Gratulacje dla zwyciężczyń :)
fiedler
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) fiedler » 26.03.2009 10:29

Dzięki za zabawę i gratulacje dla zwycięzcy!!!
Widzę że powolutku pnę się w górę... jak tak dalej pójdzie to koło września mam szansę na pudło ;)
pozdr. :boss:
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 26.03.2009 10:39

volumen napisał(a):
Oto wyniki głosowania

W wynikach głosowania zauważyłam powtórzenie wiersza rbogi, ale może to nie miało znaczenia dla ostatecznego podliczania punktów. :?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2009 10:54

Wielkie gratulacje dla tych co na pudle :D
Wszystkim dzięki wielkie za zabawę :D

Wiola.... Dałaś mojemu zdjęciu najwięcej pktów bo aż 10... dzięki :D. Nie spodziewałem się, że ta która zaproponowała tytuł konkursu zagłosuje na nie pomarańczowe zdjęcie :lol:.

Pozdrav :papa:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 26.03.2009 10:57

Zwycięskie zdjęcie nas zachwyciło, bo w nim jest - tajemnica :)
A przecież wszyscy lubimy niespodzianki i prezenty :wink:
Pyszna zabawa. Dzięki Wszystkim, gratulacje dla Wszystkich , hurrraaa dla Zwycięzców :D
A temat nowego zadania - trudny, oj trudny 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2009 11:14

Iwona Baśka, osito1963, jaser - dziękuję :hearts: :hearts: :hearts: za "10" na "19" :lol:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 26.03.2009 11:32

Leszek Skupin napisał(a):
Wiola.... Dałaś mojemu zdjęciu najwięcej pktów bo aż 10... dzięki :D. Nie spodziewałem się, że ta która zaproponowała tytuł konkursu zagłosuje na nie pomarańczowe zdjęcie :lol:.

I dobrze, że się nie spodziewałeś, bo tytuł konkursu zaproponowała shtriga :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2009 11:52

Kurna faktycznie.... Obrazek, ale one zwsze wszędzie razem także mogło mi się pobełtać sorki wielkie Obrazek

Czekamy na kolejny wątek :D

"MGŁA"

:D
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 26.03.2009 11:53

Zgodnie z nową (eks)tradycją zwycięzca ma prawo zaproponować temat nowego konkursu :)
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 26.03.2009 11:54

volumen napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):

I dobrze, że się nie spodziewałeś, bo tytuł konkursu zaproponowała shtriga :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale też głosowałam na Leszkowe :D Czasem czarno-białe jest bardziej kolorowe niż takie jaskrawe :D

Przypomniało mi się:
- Panie, jaki to pociąg?
- Żółty
- Ale dokąd?
- Do połowy.

i drugie (z zamierzchłej - PRL-owskiej - przeszłości: - Ten żółty autobus jest czerwony czy niebieski?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.03.2009 12:08

Druga dziesiątka nie jest zła - i tak nie miałem pomysłu na następny... :wink:
Dziekuję.
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 26.03.2009 12:21

volumen napisał(a):Zakończyło się głosowanie w drugim zadaniu tematycznym. Przypomnę temat: Pomarańczowy.
Zanim podam wyniki, trochę statystyk. Nadesłano 84 zdjęcia, głosowały 54 osoby. Głos ooloo jest nieważny...

To, co się na tym forum wyrabia - to już jest szczyt chamstwa. Wiele osób rozdało tylko najwyższe punkty (12, 10 i 8 ), bo "nowoczesny" regulamin punktowania był niezbyt ciekawy i niepotrzebnie zajmujący czas. Oczywiście po dupie dostał tylko ooloo. Kij z tobą, wolemin. Pisz sobie lepiej tę twoją Marianne. I mam nadzieję, że tego postu nie wyrzucisz od razu, ty konkursowy oszuście!

ooloo :lol: :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.03.2009 12:24

Każdy głosuje tak jak chce (regulamin), a obrażanie jest cool, oszustwo i podstępy też.
Nie chce mi się...
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 26.03.2009 12:32

Lidia K napisał(a):Zastanawiam się dlaczego zdjęcie Dangol nas (większości) zachwyciło. Gdzie są silne linie i silne punkty tej fotografii, trójpodział i złoty podział?.
Mi się spodobała symetria, perspektywa i powtarzalność motywu jak odbicie w dwu lusterkach, bajkowy świat o królewnie i jej pałacowym świecie.

Wrota do Pomarańczowej Odchłani (dangol) u mnie 4 punkty, ale to loteria była. Gdybym raz jeszcze głosował może i by miały 12pkt. Niemniej jednak zauważone, za swoją tajemniczość i powrót do starożytności. Gratuluję!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Zadanie tematyczne: "Pomarańczowy" - Głosowanie!!! - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone