Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zadanie tematyczne: "Pomarańczowy" - Głosowanie!!!

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 04.04.2009 14:15

wolómin,
strachasz się odpisać?

ooloo :lol: :lol:
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 04.04.2009 20:48

ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 05.04.2009 16:45

Mibi napisał(a):Wszyscy mnie ignorują:(

Nibi, to chyba powinno być w wątku "Trochę humoru", ale skoro masz taki problem, to Ci radzę: nie przejmuj się, przejdzie im!! :nice: :nice:

A mnie jest przyjemnie, że jestem "ignorowany" przez vchujmina (czy jak mu tam), bo wiem, że spieprzył sprawę i zamiast przeprosić - wolał schować łeb w piasek i wystawić dupsko. Każdy dzień utwierdza mnie w przekonaniu, że wstydzi się tego co zrobił, ale ma za mało honoru, żeby się do tego przyznać. Zero honoru, za to spory talent literacki (patrz jego powieść "Och, Maryjanno" drukowana w odcinkach).
Przyrzekam zatem uroczyście, że przed Wielkanocą (lub zaraz po Święcie Wielkiej Nocy) przebaczę mu i zapomnę :devil: :devil: Nawet już dziś chciałem to zrobić, ale doszedłem do wniosku, że powinien jeszcze trochę pocierpieć. Za każdą krzywdę wyrządzoną drugiemu człowiekowi trzeba ponieść karę!!!

Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 05.04.2009 17:12

ooloo napisał(a):... przez vchujmina (czy jak mu tam)

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.04.2009 17:30

admin1 napisał(a):

Obrazek

zaraz się zaloguje pod innym nickiem i dalej będzie to samo.
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 20.05.2009 08:08

Ale odbiegając od tematu :roll: Robercie, dawno mnie nie było,staram sie, lecz nie mogę znależć postu z podliczonymi punktami z konkursów,a to mnie baaaaaaaaardzo ciekawi.
Pozdrowienia petris
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 20.05.2009 08:19

petris napisał(a):Ale odbiegając od tematu :roll: Robercie, dawno mnie nie było,staram sie, lecz nie mogę znależć postu z podliczonymi punktami z konkursów,a to mnie baaaaaaaaardzo ciekawi.
Pozdrowienia petris

Ranking fotografów.
A wyniki tego zadania tematycznego są na czwartej stronie :)
Pozdrav Marysiu :)
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 21.05.2009 13:11

volumen napisał(a):
petris napisał(a):Ale odbiegając od tematu :roll: Robercie, dawno mnie nie było,staram sie, lecz nie mogę znależć postu z podliczonymi punktami z konkursów,a to mnie baaaaaaaaardzo ciekawi.
Pozdrowienia petris

Ranking fotografów.
A wyniki tego zadania tematycznego są na czwartej stronie :)
Pozdrav Marysiu :)

To znam ,moje szczęście :) lecz mysłałam,że bedziesz sumował punkty zebrane z wszystkich konkursów i :( .I pochwalę się którymś 8O tam miejscem. :D :D Po kilku konkursach.Tymi poszczególnymi już się chwaliłam :twisted:
Pozdrowienia petris
ooloo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) ooloo » 02.06.2009 19:27

zebik napisał(a):
admin1 napisał(a):

Obrazek

zaraz się zaloguje pod innym nickiem i dalej będzie to samo.

Dlaczego miałbym się logować pod innym nickiem? I co miałeś na myśli pisząc, że dalej będzie to samo? Dalej nigdy nie jest "to samo", czas płynie, więc zawsze jest już inaczej...

Po długiej nieobecności witam Was ponownie!

Poprzednia strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Zadanie tematyczne: "Pomarańczowy" - Głosowanie!!! - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone