Janusz Bajcer napisał(a):Popiel napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jak widać czarno na białym ooloo nie zacytował do końca postu volumena.
Czy trzeba dalej tłumaczyć, dlaczego ooloo dostał po dupie
Nikt sie tego nie domaga. Kto chciał to przeczytał. Aż tak długi ten temat nie jest. Widać, że nadal Panu stoi ooloo kością w gardle i nie może Pan zapomnieć wykorzystanie Pana avatara, być może przez niego?
Ciągłe wyciąganie podobnych postów (przykładów) przez Pana, już nie jest zabawne.
Nie rozczulaj się nad sobą i daj chłopakowi trochę sie pobawić, a nie rozdrażniasz.
Po dwa post volumena jest, nie zmienił jego znaczenia i zgodnie z akcją "ciąć" nie trzeba cytować wszystkiego!
Pozdrav Popiel
Odpowiem pytaniem - czy głosowanie na swoje zdjęcia nazywasz zabawą.
Reszta posta w stosunku do volumena tez nie była zabawna, więc słusznie dostał kartkę
Mam małą firmę, zatrudniam kilka osób. W firmie korzystamy z NEOSTRADY + jakieś sprytne urządzenie pozwalające bezprzewodowo rozdzielić sygnał internetowy do kilku komputerów. Nawet nie wiem co to jest, jestem logistykiem, a nie informatykiem. Kiedy dowiedziałem się o konkursie "POMARAŃCZOWY" opowiedziałem o tym koleżance, która trochę interesuje się fotografiką. Koleżanka zalogowała się na Forum cro.pl jako
only.ja (hasła i e-maila nie znam) i przesłała swoje zdjęcia na konkurs. Ja szczerze mówiąc też chciałem wystartować , ale popieprzyły mi się terminy i nie zdążyłem. Może to i dobrze, bo i tak jako ooloo nie miałbym u volumena żadnych szans...
Kiedy przyszło do głosowania - zagłosowałem na zdjęcia koleżanki (na marginesie: Krystyna, zdjęcie zatytułowane Dubrownik nie mogło być zrobione w Dubrowniku!!!). Prawdopodobnie z powodu tego rozdzielacza sygnału internetowego ktoś z administratorów cro.pl doszedł do wniosku, że only.ja i ooloo to ta sama osoba. A tak nie jest!!!
Mam pytanie do admina i volumena:
1. jakim prawem unieważniono moje głosy?
2. jakim prawem ujawniono, że ooloo i only.ja wysyłają posty z "tego samego" komputera? (dotychczas moja pracownica nie wiedziała, że piszę pod nickiem ooloo)
Oczekuję odpowiedzi.
Od dawna wytykam wszelką głupotę na tym Forum, najwięcej uzbierało się volumenowi (głównie w przeszłości za jego "literackie" wypociny) i J.Bajcerowi (za jego "nieomylność" i "wszystkonajlepiejwiedzenie"), ale nie tylko im! Trochę szkoda, że dołączają do nich administratorzy cro.pl i bezzasadnie usuwają moje posty oraz eliminują z Forum. Kilkudniowe wykluczenie z Forum było powodem, że nie mogłem wcześniej ustosunkować się do sprawy.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów, dziękuję tym, którzy choć przez moment zastanowili się, czy wersja volumena lub Bajcera jest jedynie prawdziwa i słuszna. Powiem Wam, że dyskusja na Forum z ludźmi, którzy w każdej chwili mogą Wam zakneblować usta (zablokować dostęp) jest bardzo trudna.
ooloo
Niestety only.ja jest zdegustowana atmosferą Forum i jak mi powiedziała, nie będzie komentować zachowania organizatora konkursu. Powiedziała to trochę dosadniej, ale nie mogę zacytować, aby nie stwarzać pretekstu do wywalenia mnie stąd pod pozorem używania brzydkich słów
. A co tam, pewnie i tak mnie wywalą