Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zadanie tematyczne: "Mgła" - Głosowanie!!!

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 27.04.2009 07:52

Wielkie gratulacje dla Kulki, Mamy K., Shtrigi, Morskiego, Roberta i naprawdę wszystkich uczestników - pierwszy raz miałem ochotę głosować na co najmniej 20 zdjęć a nie na dychę. Ulcia, Ty to się pojawiasz w czołówce z regularnością albańs... szwajcarskiego zegarka :D
Dzięki dla Organizatora i wszystkich co dali parę punkcików na nasze foty :)
Ostatnio edytowano 27.04.2009 07:56 przez zawodowiec, łącznie edytowano 1 raz
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 27.04.2009 07:55

Ogromne gratulacje dla mgłołapaczy z podium - Kulki i Mamy - za przepiękne chwilki!!! :lol: I dla wszystkich, którym się chciało bawić w - z reguły - poranne wstawanie!

I moje serdeczne podziękowanie za wszystkie punkty i to, że wybraliście się ze mną nad Jezioro Żywieckie różowym świtem (a łatwo nie było :D :D :D )

Czekamy Kulko na kolejne zadanie! :D

Dopisuję się: Kamil - nooo tak jakoś śmiesznie wychodzi :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam serdecznie!
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 27.04.2009 08:09

Gratulacje dla Zwycięzców 8) i podziękowania dla Organizatora, który mimo przeciwności losu, wszystko pięknie dograł :P .

Serdeczne dzięki za wszystkie punkty przyznane moim fotkom. Cieszę się :D , że niektórzy umieścili je na którejś z zaszczytnych pierwszych trzech pozycji, no i że znaleźli się tacy, którzy wybierając mniejszą od dopuszczalnej ilości zdjęć, docenili moje skromne mgiełki... Ogromne podziękowania dla tych, którzy głosowali jednocześnie na dwie moje fotki, a szczególnie dla Kamila - bo przyznał punkty wszystkim trzem moim zdjęciom, a dwa z nich nawet widział w ścisłej czołówce tej edycji :D :D :D .
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 27.04.2009 09:18

Gratulacje dla Zwycięzców i wszystkich Uczestników. Mnóstwo, mnóstwo pięknych zdjęć.

Kulko, nadal mam w pamięci Twoje cudne zdjęcie z konkursu, chyba z 2005 roku. Teraz mi się już w końcu utrwali, że to Boka Kotorska. Bo to zwycięskie zrobione chwilę przed, albo chwilę po. Bardzo mgliste i piękne. Wielkie gratulacje. :D
Mamo Kapiszonka - tym razem Ty zdobyłaś największą ilość punktów ze wszystkich. Równie wielkie gratulacje. :D
Shtriga - a dla Ciebie gratulacje jak zwykle. :lol: :D

Ciekawe, co Kulka wymyśli. Czyżby?... :wink:

Pozdrav
Jola
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 27.04.2009 09:35

Gratulacje dla wszystkich bez wyjątku. :)
A na następny temat nic niestety nie mam bo na 1 kolonii byłem w górach :wink:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 27.04.2009 09:44

Gratuluję serdecznie Kulce, Mamie Kapiszonka i Shtridze :D Pięknie zamglone fotki :!:

Dziękuję wszystkim, którzy oddali głos na moje zdjęcia :)
dorota19
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota19 » 27.04.2009 09:44

Gratulacje dla wszystkich!
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 27.04.2009 09:54

GRATULUJĘ pierwszej trójce, kolejny fajny konkurs. Kiedy patrzę na zdjęcia na podium - widzę, że są wspaniałe. Ale i te pozostałe prawie wszystkie dostały punkty, czyli komuś się spodobały. Były wspaniałe.

Tak wyrównanego konkursu nie pamiętam. Tym razem aż 3 osoby uszczęśliwione: Kulka, Mama K, Shtriga (i ja przy okazji też uszczęśliwiona, bo tam byłam gdy je Kulka robił)

Shtriga, oj trzeba było wcześnie wstać :D Na pewno w ciemnościach szykowaliśmy się i wyruszaliśmy z Petrovaca na wycieczkę do Dubrownika. Zatokę pokonaliśmy drogą dookoła. I gdyby nie nasz cel - zwiedzenie perły Adriatyku, zostalibyśmy nad zatoką. Wtedy Kulka zrobił dwa zdjęcia, jedno z nich było już w innym konkursie - Podróże Cromaniaków.

Cieszę się razem z Kulką z tego zwycięstwa. :D :D :D
linka_ka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) linka_ka » 27.04.2009 10:16

Gratulacje dla zwycięzców!
zdjęcia przepiękne 8O
wszystkim uczestnikom gratuluję również tak pięknych zdjęć w swoich zbiorach, aż miło się "zamglić" czasami
dzięki za punkty dla moich amatorskich fot :)
pozdrawiam
Kasia
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 27.04.2009 10:46

Gratulacje dla zwycięzców. Wiele ciekawych spojrzeń na świat.

Pozdrawiam
Rafał

P.S. Nie wiem tylko gdzie się podziały moje głosy, może Volumen wie coś na ten temat?
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 27.04.2009 11:17

Witam Wszystkich po pewnej nieobecności na CRO.PL :D

Bardzo cieszę się, że spodobała się Wam moja fotka, wykonana, jak to już Lidia napisała, dość dawno temu i w dość przypadkowych okolicznościach (jakim aparatem to już nawet nie wspomnę :wink: .............)

Pierwszy raz wzięliśmy udział w "Zadaniu Tematycznym" i proszę, od razu wygrana :wink: :lol: :D . Naprawdę BARDZO SIĘ CIESZĘ :D :D :D

Dziękuję Wszystkim za głosy i na zwycięskie zdjęcie jak i na inne nasze fotki, ogromnie dziękuję za gratulacje.

Podobnie jak ostatnio, w "Pomarańczowym" też bardzo , ogromnie trudno było wybrać 10 zdjęć, w pierwszej selekcji zostało mi około 30 :wink: , jakoś trzeba było sobie poradzić :D

Jolu, masz rację i oczywiście dobrze pamiętasz tamto zdjęcie z dawnego konkursu, były zrobione w tym samym miejscu i niedługo po sobie. Mgła ma to do siebie, że prędko zmienia swoje szaty, odsłaniając co nieco, albo wszystko zakrywając, trzeba się spieszyć. Nie na darmo jest rodzaju żeńskiego :wink:

Co do tematu następnego konkursu, oczywiście nie myślałem nad nim wcześniej nie spodziewając się wygranej, dopiero dziś z Lidią wpadliśmy na pomysł, bliski naszym sercom...........

Niech będzie :arrow: SZCZYT

:D :D :D

Pozdrawiam
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 27.04.2009 11:24

klopot napisał(a):Gratulacje dla zwycięzców. Wiele ciekawych spojrzeń na świat.

Pozdrawiam
Rafał

P.S. Nie wiem tylko gdzie się podziały moje głosy, może Volumen wie coś na ten temat?

Nie wiem dlaczego, ale Twoje głosy nie zostały zapisane w skrypcie głosowania. Ale sprawdziłem, wczoraj były jakieś drobne problemy z serwerem.
Mój błąd, że nie wyłuskałem tego, za co bardzo przepraszam. Obecna lista jest już zaktualizowana o Twoje głosy, pierwsza trójka jest bez zmian, natomiast zdjęcia LRoberta i MorskiegoPasa zamieniły się miejscami, podobnie jak moje i dangol.
Jeżeli chodzi o rozkład głosów, to Twoje głosy dodam wieczorem.
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 27.04.2009 12:08

Dziękuję za wyjaśnienie i czekam na kolejny ciekawy konkurs.

Pozdrawiam
Rafał
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 27.04.2009 14:06

Gratulacje dla zwycięsców i tych co dostali mniejszą ilość punktow.Wszystkie zdjęcia piękne.
I ja dziękuje wszystkim,co wybrali moje zdjęcia ,sporo mi sie uskładało punkcików :) aż 155 dziekuję.

Przykro mi, że nie wezmę udziału w następnym konkursie.Ale wylatuje tropem Sw. Graala i Templarjuszy,oraz mam nadzeję obejrzeć z dołu :( nie szczyty alpejskie ,ale takie sobie góreczki. 8O
Tak więc juz dzisjaj gratuluje zwycięstwa w nastepnech konkursach.

:D :D Petris

[img][img]http://jpghost.pl/pliki/0904/th_szpak2_1240837669.jpg[/img][/img]
LRobert
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) LRobert » 27.04.2009 15:38

Gratulacje dla zwycięzców. Dziękuję za głosy na moje zdjęcia.
:D Volumen może jeszcze jakieś głosy się zawieruszyły :wink: Bardzo mi się podoba kierunek w jaki przesunęło się moje zdjęcie. :lol: :D A propo zdjęcia. Zrobione w korku do bramek na autostradzie w Chorwacji. Korki na drodze czasami też mogą być pożyteczne. :P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Zadanie tematyczne: "Mgła" - Głosowanie!!! - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone