Skończył się czas na wysyłanie zdjęć, zapraszam do głosowania.
A wszystkim uczestniczącym gratuluję zdjęć.
volumen napisał(a):zapraszam do głosowania.
Plumek napisał(a):Mnie się wydaje, że głosowanie w wątku będzie nieco stronnicze - to znaczy następni głosujący będą się sugerować ocenami poprzednich głosujących...
volumen napisał(a):Plumek napisał(a):Mnie się wydaje, że głosowanie w wątku będzie nieco stronnicze - to znaczy następni głosujący będą się sugerować ocenami poprzednich głosujących...
Nie obrażajmy inteligencji forumowiczów i ich gustu. Tym bardziej, że metoda ta, jak już wyżej pisałem, była stosowana.
Plumek napisał(a):volumen napisał(a):Plumek napisał(a):Mnie się wydaje, że głosowanie w wątku będzie nieco stronnicze - to znaczy następni głosujący będą się sugerować ocenami poprzednich głosujących...
Nie obrażajmy inteligencji forumowiczów i ich gustu. Tym bardziej, że metoda ta, jak już wyżej pisałem, była stosowana.
Obraza? To psychologia czysta...
volumen napisał(a):Widziałem, w jaki sposób głosowaliście w ostatnim konkursie fotograficznym. Nie mam takiej wiedzy, by coś podobnego zrobić.
MorskiPas napisał(a):volumen napisał(a):Widziałem, w jaki sposób głosowaliście w ostatnim konkursie fotograficznym. Nie mam takiej wiedzy, by coś podobnego zrobić.
Jak chcesz to Ci dam moje skrypty do głosowania. Do samej ich obsługi nie potrzeba jakiejś specjalnie magicznej wiedzy, musisz tylko mieć odrobinę miejsca na jakimkolwiek serwerze obsługującym php.
volumen napisał(a):Chyba mam taki serwer, więc można spróbować. Dziękuję
MorskiPas napisał(a):volumen napisał(a):Chyba mam taki serwer, więc można spróbować. Dziękuję
Ostatnie dwa albo trzy konkursy głosowaliśmy na 10 zdjęć z dodatkowym bonusem za miejsca na pudle, czyli 12 punktów za pierwsze miejsce, 10 za drugie, 8 za trzecie i potem już po jednym aż do dziesiątego.
W związku z tym mam pytanie, czy modyfikować maszynkę do głosowania do systemu 3 zdjęcia i po jednym punkcie za miejsce, czy może zostawić głosowanie na 10 fotek? Wprowadzenie tej zmiany to dla mnie żadna robota, chodzi wyłącznie o zasady konkursu, jakie sobie autor wymyślił a publiczność przyjęła.
MorskiPas napisał(a):volumen napisał(a):W sumie, to może zostać te 10 fotek, tyle to chyba się uzbiera w kolejnych zadaniach.
Wyślę Ci to e-mailem, (jeśli e-maile dochodzą na wyspę ) tylko muszę spłodzić jakąś instrukcję obsługi.