Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczynamy kompletować ekwipunek 2005 :D

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janqes
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janqes » 08.10.2004 14:30

No ja już mam pierwszą nową rzecz na następną wyprawę :P
Mimo, że to dopiero październik, powolutku zaczynam zbierać wszystkie ważne pierdoły.

A pakować się zacznę tak w polowie grudnia :lol:

Nową rzeczą jest fajna pomarańczowa torba plażowa :o
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 11.10.2004 07:09

A ja zaczynam od zmiany samochodu - może mi się uda. Trzymajcie za mnie kciuki - Może od tego przybęcie trochę więcej kasy :D .

Darek
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 13.10.2004 07:07

Nową rzeczą jest fajna pomarańczowa torba plażowa

ale jedziecie do ... Chorwacji z tą torbą ? :lol:
s3
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 13.10.2004 07:22

a ja kupilem sobie nowe rekawiczki :) do nurkowania oczywiscie .....fajne sa :):):)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone