Witam, szukam miejscowości w Chorwacji gdzie plaże są zacienione.
Jedziemy rodziną więc nie poszukujemy miejscowości mocno imprezowych a co najważniejsze żona jest w ciąży więc szukamy cienia . Z góry dzięki za odp.
Tomala1978 napisał(a):Witam, szukam miejscowości w Chorwacji gdzie plaże są zacienione.
Jedziemy rodziną więc nie poszukujemy miejscowości mocno imprezowych a co najważniejsze żona jest w ciąży więc szukamy cienia . Z góry dzięki za odp.
Tomala1978 napisał(a):Teoretycznie mam już zarezerwowany pokój w Breli , tam raczej jest sporo cienia, ale trochę mnie przeraża zejście na plaże i myślałem o zmianie miejscowości . A może wiecie czy w Breli da się podjechać na plaże samochodem żeby minąć tą stromiznę bo chodzenie po schodach w ciąży to raczej kiepski pomysł.
eltori napisał(a):Te okolice (przyp. Zadar-Sibenik) są mi obce - tzn. w Sibeniku byliśmy, ale na wycieczce przy okazji wodospadów Krka. Planujemy tam pobyć ok. 5 dni. Jeden dzień odpoczynek, jeden moglibyśmy pojechać do NP Krka (też taka wycieczka na luzie), jeden na spokojnie do Sibenika lub Zadaru (w nim nie byliśmy). Czy możecie coś polecić?
Doman73 napisał(a):Proponuję Trogir..
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...