Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zablace

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
waldemort
Croentuzjasta
Zablace

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemort » 22.03.2006 14:34

witam
Interesują mnie wszelkie info na temat campu Zablace. Na forum jest troche o nim jednak nie za dużo. W necie nic konkretnego też nie znalazłem.
Może ktoś wie jakie ceny. Jaka plaża. Warunki sanitarne itd.
Jeśli ktoś ma i może przesłać fotki i proszę na waldemar-lenard.@wp.pl

z góry dziękuję
marco
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marco » 22.03.2006 15:19

hej!
Na kempingu Zablace byłem z rodzinką w zeszłym roku w lipcu.Szukałem kempingu koło Szybenika,bylismy w Solarisie ale jak dla mnie to nie było tam za wiele miejsca chyba że ktoś chciał sie smażyć na patelni bez gałązki cienia.Za to w Zablacze nie było prawie nikogo.Podobno to dlatego że kemp został ponownie otworzony po kilkuletniej przerwie.Ciekawostka - najlepsze miejsce wskazał nam polski marynarz który po kilkunastu latach pływania w Chorwacji był bardzo spragniony polskiego towarzystwa . Sam kemping to zależy co kto szuka,ale dla mnie wystarczyło, warunki sanitarne znośne choć dla moja kobietka była innego zdania( po pobycie na Istrii i w Poljanie na Mali Lośnij ) , ale za to względędnie tanio i można się targować. Plaża rzeczywiście niespecjalna bo betonowa i w dodatku nie za bardzo jest tam gdzie szukać w pobliżu lepszej ale za to ciekawe dno jak ktoś sobie lubi ponurkować , w dodatku jak byliśmy to codziennie przyjeżdzali do Zablace Polacy na austriackich blachach i szaleli skuterem wodnym. Sama miejscowośc spokojna, dwie lodziarnie,pare knajpek.Blisko do Szybenika.Na kempingiu obowiązuje zakaz grilowania.Ogólnie jednak całkiem przyjemne miejsce...
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 22.03.2006 17:31

forum/viewtopic.php?t=9152&highlight=

pozdrawiamn w razie jakiś pyatń konkretnych służe pomocą
waldemort
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemort » 23.03.2006 14:49

witam i dziękuję z info
Niestety obawiałem się tej informacji o kiepskiej plaży.
A może nie jest tak źle?
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 23.03.2006 19:41

wg mnie plaża jest dobra
Można się spokojnie opalać i zejście do wody też może być
Dla mnie najważniejsze że spokój i cisza
darrou
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darrou » 14.04.2006 12:11

A może camp ZABLAĆE na KRK-u.
Podobny tylko z nazwy.

Pozdr
basko
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) basko » 16.04.2006 09:08

My byliśmy na campingu Zablaće od 27 lipca do 13 sierpnia 2005. Kamping polożony jest pośród iglastych drzew nad błękitnym morzem. Rok wczesniej bylismy w Solarisie, Zablaćie bylo zamknięte :( Plaża podobna jak w Solarisie - betonowa. Sanitariaty czyste. Fajny sklep kolo campingu, gdzie można kupić wszystkie potrzebne artykuly spożywcze. Mniej tłoczno na campingu, a i ceny mniejsze niż obok - Solaris
Ostatnio edytowano 04.06.2006 06:06 przez basko, łącznie edytowano 1 raz
waldemort
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemort » 19.04.2006 13:37

Właśnie chodziło mi o ten beton na plaży. Dla mie to nie za ciekawa perspektywa. Zdecydowanie wole tzw. otoczaki czy jakoś tak. Po przejrzeniu forum wpadł mi w oko camp Sirena choć to nie w tej samej okolicy. Co o nim myślicie.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone