Witam wszystkich forumowiczów!
Pomiędzy 18 a 21 Lipca (t.j. weekend) jadę do Chorwacji. Dokładnej daty jeszcze nie znam. Posiadam pare wolnych miejsc. Jadę Mercedesem z przestrzenną przyczepą "Adria". Myślę, że jak zaproponuje 200-250 zł za osobę to, to będzie prawdziwa okazja cenowa!!! Bo wątpię, aby za prawie 1000 km ktoś przetransportował taniej. Wahanie w cenie uzależnione skąd i do dokąd w Chorwacji!
Wyruszam z Wrocławia....ewentualnie mogę gdzieś zboczyć z trasy, aby kogoś zabrać. Kwestia dogadania się w szczegółach.
Zapewne pojadę przez Czechy, Węgry i Słowenię.
Mogę zabrać do przyczepy wszelkie bagaże.
Jestem kulturalną osobą....i tego oczekuje od Ciebie. Nie ma palenia w samochodzie, czy w campingu! Oczekuje też pomocy w prowadzeniu auta, bo trasa jest długa. Jadę powoli, ale pewnie....25 lat za kółkiem. Mi się nie spieszy...więc mogą być różne przestoje. Jak będzie gorąco to możliwa będzie jakaś kąpiel w jeziorze, aby umilić podróż. Płatne tylko w Euro (około 50) ...może być po dotarciu do Chorwacji...ewentualnie mogę poprosić o jakieś fundusze na paliwo. Jest kwestią do ustalenia gdzie w Chorwacji jest końcowa stacja....ja osobiście jeszcze nie wybrałem miejsca docelowego. Jadę tam na 2-3 miesiące...w interesach...i potrzebuje jednej osoby do pomocy. Osoba z prawem jazdy, dobry angielski (niemiecki też się przyda)....i doświadczeniem w handlu. To moje minimum.
Sławomiro
Ps. Wszelkie pytania i szczegóły w sprawie przejazdu, czy pracy proszę kierować na moją skrzynkę pocztową;
- adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl (sprawdzam codziennie)
- możemy pogadać też na Skype; freeman-331 - najczęściej wieczorem (max do 23-ej)
- i ostatecznie na telefon +48 791-816-912 (od 8 do 22)

.png)