Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam. W tym roku postanowiłem zabrac skutera do CRO, byłem już 3 lata i tak myślę że wieczorami mozna posmigac miedzy kurortami. Skuter 50cm, no i pytanie czy tak jak w Polsce mozna jezdzic bez prawka. Mam tylko B ??
Woziu napisał(a):Witam. W tym roku postanowiłem zabrac skutera do CRO, byłem już 3 lata i tak myślę że wieczorami mozna posmigac miedzy kurortami. Skuter 50cm, no i pytanie czy tak jak w Polsce mozna jezdzic bez prawka. Mam tylko B ??
dobre pytanie:) ja tez mialem skuter w zeszlym roku i tez mam tylko B...Chorwacja dba sobie o turystow i watpie zeby ktos robil z tego tytulu problem zwlaszcza ze skutery sa tam bardziej popularne niz rowery:) Natomiast pytalismu chorwatow o kaski i powiedzieli ze jak jezdzimy w miescie to spokojnie mozemy bez ale jak pojedziemy poza miasto to ze kierowca musi miec kask...