Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Za ile fajna klite...

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
thomazzo
Turysta
Za ile fajna klite...

Nieprzeczytany postnapisał(a) thomazzo » 06.09.2003 01:27

znajde za Splitem? Jade 15 wrzesnia w 2 osoby i nie wiem jakich cen mam sie spodziewac. Moje wymagania lazienka w pokoju, czysto, dostep do kuchni, oddzielne wyjscie. Moze jakis apartament? Ile za to :?:
Pozdrawiam
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 06.09.2003 11:01

thomazzo napisał(a):znajde za Splitem? Jade 15 wrzesnia w 2 osoby i nie wiem jakich cen mam sie spodziewac. Moje wymagania lazienka w pokoju, czysto, dostep do kuchni, oddzielne wyjscie. Moze jakis apartament? Ile za to :?:
Pozdrawiam

:D :D Apartament calkowicie wyposazony,w posciel,naczynia kuchenne.
Cena dla dwoch osob ze wszystkimi oplatami od 20 do 26 euro za dzien.
Blisko do plazy.
Pozdrawiam Bozena. :D :D
Lubin
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubin » 06.09.2003 11:53

Jesli chcesz to mam namiar na pokoj w Slano to jest 27 km od Dubrownika. 10 m od wody 20m od plazy w cenie 9 EUR osoby.Wspaniali ludzie polecam.Pisz lub dzwon. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl 601881222. Pozdrowienia Romek.
thomazzo
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) thomazzo » 06.09.2003 15:53

20-26 euro w 2 polowie wrzesnia to duzo :( . U Najew w sezonie 12 euro pokuj 2 osobowy. Licze ze znajde cos za 10 euro za dwie osoby i co wy na to :?: da rade
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 07.09.2003 12:12

thomazzo napisał(a):20-26 euro w 2 polowie wrzesnia to duzo :( . U Najew w sezonie 12 euro pokuj 2 osobowy. Licze ze znajde cos za 10 euro za dwie osoby i co wy na to :?: da rade

:D Witaj
Ja ci podałam cene apartamentu a nie pokoju ,taki cennik mam przed soba np.w Podgorze 60 m od plazy.U Najev w sezonie 12 euro za pokuj to normalna cena i to jeszcze 500 m do plazy.
Doradzam ci jechac naslepo teraz jest dozo kwater pustych,mozesz wybierac ile chcesz :D
Pozdrawiam Bozena.
hOMER
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hOMER » 09.07.2004 14:06

ile w takim razie srenio trzeba zaplacic za apartament dla 4 osob w okolicach Dubrovnika?
bo przegladajac oferty w necie widze straszne rozbierznosci cenowe a mi nie zalezy na luxusach bo i tak bede robil wycieczki i byczyl sie na plazy
MARION
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MARION » 09.07.2004 14:16

Hej,

Słuchajcie, wrocilam z Chorwacji w ubieglym tygodniu i niestety nigdzie nie moglismy znalezc noclegu w nizszej cenie niz 10 Euro, chodzilismy od domu do domu i nic! - no chyba ze jakies bardzo bardzo niespecjalne warunki - a wcale szczegolnie wybredna nie jestem. Nocowalismy w Senj, potem kilka dni w Primostenie a na końcu na Słoweni i wszedzie płaciliśmy po 10 euro od osoby i to po wielkich targach!
Co prawda w Primostenie warunki były bajeczne - bo fartem mielismy w tej cenie apartament z kuchnią i olbrzymim tarasem nad samym morzem a to tylko dlatego ze w czercu nie bylo tylu turystow.
Ja naprawde nie wiem gdzie ci ludzie znajduja noclegi po 6 euro???
Pozdrawiam

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone