Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z Zadaru do Trogiru rowerem ....

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
fotograf123
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fotograf123 » 12.06.2011 22:23

Mój znajomy zaplanował sobie taką trasę i nurtuje go taki problem:
Jak wygląda sprawa toalet publicznych w Cro ?.

Przyznam że nie potrafiłem odpowiedzieć mu na to pytanie, choć w Cro byliśmy w 2009 roku (nie zwróciliśmy na to zupełnie uwagi).

Jeśli mieliście jakieś doświadczenia w tym względzie to proszę o odpowiedź ...

:D :D :D :D :D :D :D
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 13.06.2011 06:56

Czasem przy drodze na parkingach tzw. "leśnych" czyli tam, gdzie nie ma stacji benzynowej tylko zatoczka przy drodze, by chwilę odsapnąć, są toi toie, ale nie jest to częste zjawisko. Trzeba też pamiętać, że stacje benzynowe nie występują tutaj aż tak "gęsto" jak w pl...
W miasteczkach najczęściej są publiczne szalety. Najlepiej jednak zatrzymać się na kawę i wtedy skorzystać z toalety w knajpce.
fotograf123
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fotograf123 » 15.06.2011 19:12

Kasiu dzięki za odpowiedz...

A mam jeszcze jedno pytanie a pro po roweru czy w Chorwacji obowiązkowe są kaski rowerowe ?.
:D

Ponowie moje pytanie czy kaski są obowiązkowe dla rowerzystów w Cro ?.

:D

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone