napisał(a) ZAQ_12 » 17.05.2022 15:24
Cześć Marian,
kilka lat wstecz zdecydowaliśmy się na ośrodek resortowy w Zaostrog. Oferta była ze śniadaniami i obiadokolacjami. I tak, jak ośrodek był fajny, trochę "późny Gierek", ale nam to akurat wtedy nie przeszkadzało, to niestety wyżywienie było bardzo, ale to bardzo ubogie. Śniadania codziennie takie same: pasztet, jajecznica, dżem, ser żółty. Czasami coś podobnego do parówek. Naprawdę nie było w czym wybierać. Była kawa i herbata, ale już do herbaty nie było cytryny. Na obiadokolację praktycznie codziennie był rosół, który był serwowany w kociołku i na makaron załapywały się jedynie osoby, które dobiegły w pierwszej 5 do bufetu
Na drugie danie codziennie należało zaznaczyć, którą z dwóch pozycji wybiera się na kolejny dzień. Do wyboru zawsze była ryba lub mięso i danie wegetariańskie. W moich kryteriach dania główne się mieściły, praktycznie codziennie jadłam ryby, jednakże mój mąż i córka nie byli w stanie praktycznie nic zjeść. Zawsze coś było nie tak, mięso przesuszone, albo zbyt pikantne itd. Wiązało się to niestety z tym, że codziennie jedliśmy obiad i kolację na mieście, a na śniadania przynosiliśmy swoje produkty zakupione w sklepie.
Cały wyjazd wspominamy bardzo miło, polubiliśmy się z Właścicielem obiektu, bardzo sympatyczny i pracowity człowiek.
I nie piszę tego, aby wylewać w tym miejscu swoje gorzkie żale
, jestem bardzo daleka od tego, radzę tylko, abyś dokładnie zapoznał się z ofertą wyżywienia serwowanego w danym obiekcie.