demi-duox napisał(a):Rzeczywiście, m. Brnem a Wiedniem (mówiąc najogólniej) sporo autostrdy jeszcze brakuje.
marcinbb napisał(a):Droga w tamtą stronę może być dowolna jednak powrotna z CRO tylko Austria i Czechy.
Włoskie morze tylko z doskoku wylądujemy między Arezzo a Sieną, więc z jednej strony Morze Tyrreńskie a z drugiej Adriatyckie. Tyrreńskiego już się naoglądaliśmy więc teraz trzeba się zagłębić w Adriatyk, o ile moja teściowa wypuści z rąk wnuczkę i córkę i pozwoli mi je zabrać nad morze bo przez rok to już się zdążyła stęsknić.
Na razie jeszcze rozważam możliwości za i przeciw którędy jechać "tam" każda ma swoje za i przeciw myślę że im bliżej wyjazdu tym łatwiej będzie odpowiedzieć na to pytanie.
A może ktoś z kalendarza wyjazdowego 2013 będzie jechał w podobnych godzinach co my to się podłącze i odprowadzę do Graz a jeśli nie to się rzuci monetą orzeł - Niemcy, reszka - Cz-Au
eStefan napisał(a):Między Brnem a Wiedniem na odcinku ok 30 km nie ma autostrady. W wakacje 2012 na tym odcinku, czeskich i austriackich policjantów z urządzeniami pomiarowymi było sporo + nieoznakowany.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi