napisał(a) woka » 06.06.2011 08:56
Z napisał(a):Próbuję to wytłumaczyć od początku lecz do gościa nie dociera,woka nie możesz,nie możesz nawet na własnym terenie wszystkiego robić
.Ktoś Ci za skórę zaszedł to teraz wszystkich naokoło będziesz kopał?.
Z..... nie odbieraj tego osobiście. Ja nie pisze o Tobie jako "Z", ja piszę ogólnie.
Nic na to nie poradzę, że guad i jego właścielel jest przeze mnie obdierany tak jak przez wiekszość społeczeństwa - jako banda przygłupów. Tak, tak to jest oceniane przez zdecydowaną większość ludzi.
Ten guad jest zasadny w: wojsku ( i tam powstał), służbie leśnej, straży granicznej,w GOPR.
Biznes spowodował, że trafił do wszystkich a niektórzy urządzili sobie z tego frajdę.
Mieszkam w mieście ale na wsi mam posiadłość.
Guada nie ma burmistrz, wójt, dyrektor szkoły .... guada ma "reszta" a szczególności prości ludzie którzy zarabiają za granicą jako wiadomo kto. Jak jadę na wieś to po drodze mijam chyba trzy stoiska z tymi guadami. Do wyboru- do koloru, tanie jak barszcz (konkurencja ponoć). Jedyne co napawa optynizmem to to, że tego już nikt w zasadzie nie kupuje i oby już tak pozostało.
Jak pisałem - wstyd i dyshonor to pisałem to co jest tutaj ( u mnie) na miejscu.