Jak się zapędzicie w masyw sudetów.... ...to się "spikniemy"...
Te 350km na nartach... ..budzi mój podziw... ..... To także Tam i z powrotem samochodem....
Dzięki za jak zwykle ciekawą,zabawną ,opatrzoną w piękne foty relację...
maslinka napisał(a):Dzięki wszystkim za odwiedziny w relacji i do zobaczenia na stoku, górskim szlaku lub w Cro
KONIEC
Piter_M napisał(a):W butach narciarskich przejść po tym moście to musiało być przeżycie
Piter_M napisał(a):Pooglądaliśmy sobie jeszcze raz Wasze zdjęcia i Ola powiedziała: Szkoda, że na nartach nie jeździmy
mysza73 napisał(a):maslinka napisał(a):Już się nie możemy doczekać zimy
Aga, odwołaj to natychmiast, bo Cię uduszę
maslinka napisał(a):Jeśli chodzi o rejon Ski Amade, na przyszłość zostawiliśmy sobie jeszcze ośrodek Schladming (tzw. cztery góry) i lodowiec Dachstein.
KONIEC
kriscro napisał(a):Bardzo fajna relacja.
kriscro napisał(a):Na Ski Amade polecam ci jeszcze bardzo Zauchensee. Zaleta jest taka ze miejscowosc lezy na 1350 mnpm, wiec w miare pewny snieg nawet w dolinie (Dla porownania Schladming lezy na 700 mnpm). Jest tam 40 km tras i mozliwosc zjechania do osrodka Flachauwinkl, w ktorym tez dziala karnet Ski Amade.
Zauchensee jako miejscowosc jest bardzo malutkie i kameralne, w zasadzie wiekszosc zabudowan tam to wypasione hotele, jest moze doslownie kilka domow z prywatnymi kwaterami, ale raczej tez drogie i ciezko znalezc cos wolnego. Poniewaz ceny w tamtejszych hotelach sa raczej nie na moja kieszen to na snowboarda dojezdzam tam z innych pobliskich i tanszych osrodkow.
maslinka napisał(a):Przyznaję się bez bicia, że całego nie przeszłam... Było strasznie. Nie lubię wszelkich ażurowych podestów, mostków i innych schodków. Dużo pewniej bym się czuła, gdyby nie było tych dziurek pod stopami Ale buty narciarskie na pewno nie ułatwiały.
maslinka napisał(a):Nic straconego, jeszcze możecie jeździć Mój mąż nauczył się parę lat temu i teraz fajnie szusuje, a do tego jest zupełnie zakręcony na punkcie desek
Już się nie możemy doczekać zimy
Powrót do Austria - Österreich