Dworzec i setki, tysiące rowerów przy nim
Pan Prezes w garniaku pod krawatem jedzie DAMKĄ na spotkanie z innym Preziem
Młodzież stojąca na rowerze, obok roweru i gadająca z inną młodzieżą też na rowerze, obok roweru

kmichal napisał(a):... te dwa budynki wpadły mi w oko ...
tony montana napisał(a):Pan Prezes w garniaku pod krawatem jedzie DAMKĄ...
longtom napisał(a):Nasz poznański prezydent miasta też, raz po raz rowerkiem do pracy dojeżdża. Osobiście widziałem. Na "naszej" trasie biegowej, w ostatnią niedzielę, pana prezydenta na rowerku też spotkaliśmy.
kmichal napisał(a):longtom napisał(a):Nasz poznański prezydent miasta też, raz po raz rowerkiem do pracy dojeżdża. Osobiście widziałem. Na "naszej" trasie biegowej, w ostatnią niedzielę, pana prezydenta na rowerku też spotkaliśmy.
... a Pana rzecznika policji to wiecznie w samochodzie widzę ...... powinien z prezydenta brać przykład ...
...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):kmichal napisał(a):longtom napisał(a):Nasz poznański prezydent miasta też, raz po raz rowerkiem do pracy dojeżdża. Osobiście widziałem. Na "naszej" trasie biegowej, w ostatnią niedzielę, pana prezydenta na rowerku też spotkaliśmy.
... a Pana rzecznika policji to wiecznie w samochodzie widzę ...... powinien z prezydenta brać przykład ...
...
Pozdrawiam.
A taki Biedroń w Słupsku mocno podobno rozbudowuje ściezki rowerowe
Bardzo słuszna uwaga.mysza73 napisał(a):Nie żebym marudziła, ale jakoś tak wolno się ta relacja rozwija
![]()
.
W zdrowym ciele zdrowy duchtony montana napisał(a):A taki Biedroń w Słupsku mocno podobno rozbudowuje ściezki rowerowe
Na pewno nie będzie gorzej niż w czasie ostatnich wykopków przy przepompowni.kmichal napisał(a):... chwała mu za to ...... żeby tylko to nie odbijało się na szerokości dróg, jak to ma być podobno na "naszych" Garbarach ...
...
Pozdrawiam.
longtom napisał(a):Mysz dała opr, trzeba ruszyć dalej.![]()
longtom napisał(a):Kopenhaga to nie Skopje, ale jakieś tam pomniki mają.
Postanowiliśmy nieco zmodyfikować aranżację.
Pomyślimy o kolejnym.ajdadi napisał(a):O i cd nastąpił...
Byle nie za mocno, bo jak podusisz to z cd będzie krucho.mysza73 napisał(a): ...facetów to jednak trzeba trzymać krótko.
Miejscami jest ich całkiem sporokmichal napisał(a):longtom napisał(a):Na wodzie tłoczniej niż na lądzie
... nie licząc rowerów ......
Dasz radę, to nie japońska wycieczka.ASIULA HK napisał(a):Ufff...też nadrobiłam![]()
Mam nadzieję być na bieżąco