Mnie na rowerze kolana bolą.ajdadi napisał(a):...taki dystans tylko rowerem...
W sumie, te moje telefoniczne, najgorsze nie są.kmichal napisał(a):... trzeba było poprosić o przesłanie zdjęć ... ...
pzdr
Mnie na rowerze kolana bolą.ajdadi napisał(a):...taki dystans tylko rowerem...
W sumie, te moje telefoniczne, najgorsze nie są.kmichal napisał(a):... trzeba było poprosić o przesłanie zdjęć ... ...
longtom napisał(a):Niemniej, przyznaję się bez bicia , z tej części ekspozycji najbardziej zapamiętałem strop klatki schodowej.
Trochę pracy w ogródku było, ale pogoda dopisała a czas i na smakowite grille i niezbędne po obżarstwie biegi też się znalazł.kmichal napisał(a):longtom napisał(a):A ja otwarcie sezonu działkowego mam.
Grill się napracuje
... w takim razie smacznego ... ...
longtom napisał(a):Lecąc do Kopenhagi wybraliśmy dwie atrakcje typu "must see". Jedną już zaliczyliśmy. Była to wycieczka po kopenhaskich kanałach.
Do drugiej właśnie dotarliśmy.
Oceanarium kopenhaskie.
Ciekawa architektura,
longtom napisał(a):Potem wirująca ławica śledzi.
cdn
Nie liczyłem tych "zakręconych", ale był jeden indywidualista, który ulokował się w narożniku i tylko obserwował resztę.Lidia K napisał(a):Pewnie się nie dowiemy ile śledzi trzeba mieć, żeby tak "tańczyły".
Aż tak wiele ich nie będzie. Kompakt,nawet niezły, to tylko kompakt i w warunkach słabego oświetlenia trudno coś fajnego nim zrobić.Lidia K napisał(a):Sporo okazów się spodziewam.