I byłbym zapomniał, mapka naszego rejsu.
pzdr
longtom napisał(a):Rundetaarn
longtom napisał(a):90 000 biegaczy
W Kopenhadze jakby więcej wody niż w Rzymie.mysza73 napisał(a):Fajny pomysł z takim zdjęciem
Po starej znajomości dał się namówić.kmichal napisał(a):... ale most DAN-SWE bez problemu wychwycił ... ...
piotrf napisał(a):Tomku , troszeczkę holendersko się poczułem oglądając Twoje zdjęcia . . .
Kilka z nich mógłbyś spokojnie umieścić w relacji z Amsterdamu , Rotterdamu , czy innych miast tego kraju.
Za to załapię się za miesiąc na 13 000 w Poznaniu. Na dziś jest jeszcze wolnych 200 miejsc, więc zapraszam.kulka53 napisał(a):longtom napisał(a):90 000 biegaczy
Spóźniłeś się w przygotowaniach
Ja zresztą też....
longtom napisał(a):Na otwarcie mostu łączącego Danię ze Szwecją zorganizowano półmaraton z Kopenhagi do Malme. Wzięło w nim udział prawie 90 000 biegaczy
longtom napisał(a):załapię się za miesiąc na 13 000 w Poznaniu. Na dziś jest jeszcze wolnych 200 miejsc, więc zapraszam.
tony montana napisał(a):Ty też Tomku wchodzisz w takie dystanse? Czy raczej tylko "dyszki"?
A to się cieszę. A początki są bardzo fajne, szybko spore postępy się robi.kulka53 napisał(a):Ja to z tych póki co mocno początkujących (od nowego roku)
Niemniej, nie ukrywam, że mnie zainspirowałeś....
longtom napisał(a):
Trudno powiedzieć czy wewnątrz jest więcej kiosków z "zielem" czy tabliczek przestrzegających przed robieniem zdjęć.