longtom napisał(a):Panienka nadaje równo.
Mam nadzieję ,że nie po duńsku...
Pewnie bidula przyzwyczajona.kmichal napisał(a):... biedna syrenka, ledwo ją widać w tym tłumie ... ...
Skandynawski "dizajn".kulka53 napisał(a):Z tego co widzę, w tej Kopenhadze mało co jest nie-charakterystyczne
Choćby ten budynek PRZED wieżą
Język jak język, wygląda na to, że miejscowi są w stanie nim się porozumiewać.ajdadi napisał(a):Mam nadzieję ,że nie po duńsku...
longtom napisał(a):i wpływamy w kolejny kanał.
longtom napisał(a):Co rusz pokazuje się "zawijana" wieża.
longtom napisał(a):Pilotka zamilkła. Płyniemy kanałem przecinającym jedną z bardziej eleganckich i drogich dzielnic Kopenhagi. Mieszkańcy wywalczyli nakaz ciszy na przepływających stateczkach wycieczkowych.
kmichal napisał(a):... niektórym to się już w głowach poprzewracało ... ...
longtom napisał(a):Jakby co, to ja też chętnie bym coś punktowo zamocował.
OK, tylko muszę zastanowić nad ew. kolorem.kmichal napisał(a):longtom napisał(a):Jakby co, to ja też chętnie bym coś punktowo zamocował.
... nie ma sprawy - chcesz mieć namiastkę elewacyjnej Kopenhagi w domu, mogę przyjechać na rekonesans i wstępne pomiary przedprojektowe ... ...
longtom napisał(a):OK, tylko muszę zastanowić nad ew. kolorem.
longtom napisał(a):Przed prawie każdym mostem przewodniczka ostrzega prze wstawaniem. Pewnie z tego powodu akcja wlepkowa jest tu bardzo popularna.
longtom napisał(a):kmichal napisał(a):... nie widzę tam wlepki naszej "Lokomotywy" - trzeba będzie tam zawitać ... ...
Z pewnością