tony montana napisał(a):I ja oglądam tę relację, po śnieżnym i mroźnym dość Zieleńcu, gdzie trochę pojeździliśmy
Mam nadzieję, że Maslinka wybaczy ten OT, ale Tony, jak warunki narciarskie w Zieleńcu?
Karnet na 6 dni to ok. połowa cen alpejskich.
tony montana napisał(a):I ja oglądam tę relację, po śnieżnym i mroźnym dość Zieleńcu, gdzie trochę pojeździliśmy (choć to trochę nie moja nadal bajka) planujemy wstępnie jakaś Austrię/Italię na kolejną zimę....
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):I ja oglądam tę relację, po śnieżnym i mroźnym dość Zieleńcu, gdzie trochę pojeździliśmy
Mam nadzieję, że Maslinka wybaczy ten OT, ale Tony, jak warunki narciarskie w Zieleńcu?
tony montana napisał(a):marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):I ja oglądam tę relację, po śnieżnym i mroźnym dość Zieleńcu, gdzie trochę pojeździliśmy
Skipass 425pln za 5 dni
trinity napisał(a):Witam się i ja w Twojej pięknej widokowo relacji
Jestem zachwycona ośrodkiem w Soelden i tym jak go opisałaś... Myślę, że kiedyś i tam dotrzemy
Piękny sztruksik
majkik75 napisał(a):OK, już wiem, dzięki. Wychodzi, że dla naszej 4 osobowej rodziny karnety byłyby droższe niż nocleg i przejazd łącznie (mniej więcej
pozdrawiam, Michał
piekara114 napisał(a):@wikol - ten cennik to z którego ośrodka?
wikol napisał(a):Myślę że to atrakcyjne ceny w porównaniu do Szczyrku lub Chopoka.
piekara114 napisał(a):Też tak pomyślałam, że na pierwszy wyjazd na 3,4 dni szusowania to bardzo fajna propozycja - i ceny i odległość. chociaż na 3-4 dni to bardziej opłaca się dzienny bilet kupować niż karnet.
wikol napisał(a):Tak masz rację. Podałem przykład ośrodka na pierwszy wyjazd np. z dziećmi. Tak na dobry początek.