Super warunki i piękny region.
Pośmigam z Wami z wielką przyjemnością
piekara114 napisał(a):Będę zaglądała, choć w tym roku ani ani trochę nie ciągnie mnie na narty... Ale spacer po śniegu w jednej z tatrzańskich dolinek zaliczony
majkik75 napisał(a):Z przyjemnością, jak do każdej Twojej relacji dołączam A tym bardziej, że też właśnie wróciliśmy z ferii i nart w naszym Murzasichlu. A, że ponieważ plan założony na ten rok sie spełnił, czyli Synek się nauczył jeździć i Żona sobie przypomniała, to mam większa motywację do wyjazdu na narty gdzieś dalej w przyszłym roku
Także czytam, opisuj prosze co i jak, szczególnie mnie interesuje jak z skipasami i dojazdem do wyciągów.
pozdrawiam, Michał
majkik75 napisał(a):Będę często pytał
majkik75 napisał(a):To 172 EUR to skipas za jedną osobę dorosłą, czy za waszą dwójkę ?
Zakładam dzieci taniej ... ? Masz jakieś zdjęcie cennika ?
majkik75 napisał(a):Ile taka przekąska kosztuje (około) co jedliście w trakcie przystanku ?
wikol napisał(a):Chyba pomyłka, powinno być 272,5 EUR...za jedną osobę...za dobrze by było
maslinka napisał(a):to jest cena sześcioosobowego karnetu za jedną dorosłą osobę i to w niskim sezonie.
majkik75 napisał(a):maslinka napisał(a):to jest cena sześcioosobowego karnetu za jedną dorosłą osobę i to w niskim sezonie.
I chyba sześciodniowego ...
majkik75 napisał(a):Wychodzi, że dla naszej 4 osobowej rodziny karnety byłyby droższe niż nocleg i przejazd łącznie (mniej więcej ...
Ale te widoki i warunki ... Raz się żyje, nie ?