Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

z Warszawy na Brać -23.06

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marsolcz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsolcz » 14.06.2011 13:35

Zdecydowaliśmy się jednak na przejazd przez Czechy, Austrię, Słowenię Czy jest szansa znaleźć jakiś nocleg po drodze ( myślę że w grę wchodzi Słowenia, ew graniczna Chorwacja ) bez wcześniejszej rezerwcji

Witaj.

Tez wybieram sie na Brać. Podobnie jak Ty wybarałem drogę przez CZ, A, S. Trasę będę pokonywał na 2 razy. Nocleg mam zarezerwowany już po przekroczeniu granicy 20 km od Zagrzeia. Jest to Pension Zagi w miejscowości Oroslavje w pobliżu autostrady. Koszt 44 Euro za 2 osoby w tym śniadanko. Z Oroslavje do Bol jest wg viamichelin.pl 469 km a więc relatywnie mało. [/quote]
sebu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sebu » 14.06.2011 17:52

Cześć Martynika
Jestem juz na cro , jechałem przez Czechy ,Austrie i Słowenie. Droga kapitalna .Noclegu nie robiłem bo jechali sami dorośli . W piatek mam wykupiony rejs do waszej miejscowosci , raj na ziemi .Pozdrawiam i życze udanego wypoczynku :D
ronal
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ronal » 14.06.2011 18:10

Słuchaj no my też jedziemy tak ja Wy więc może byśmy się jakoś zgrali i przynajmiej przez Polske razem pojechali a może i dalej kto wie?? Daj znać na maila to pogadamy ok
ronal
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ronal » 14.06.2011 19:57

sebu napisał(a):Cześć Martynika
Jestem juz na cro , jechałem przez Czechy ,Austrie i Słowenie. Droga kapitalna .Noclegu nie robiłem bo jechali sami dorośli . W piatek mam wykupiony rejs do waszej miejscowosci , raj na ziemi .Pozdrawiam i życze udanego wypoczynku :D

powiedz kolego jaką trasę obrałeś na CRO?? Mam pytanie jaka teraz jest pogoda??
martynika
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martynika » 14.06.2011 20:02

ronal napisał(a):Słuchaj no my też jedziemy tak ja Wy więc może byśmy się jakoś zgrali i przynajmiej przez Polske razem pojechali a może i dalej kto wie?? Daj znać na maila to pogadamy ok

Bartek oczekuj maila ;)
ronal
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ronal » 14.06.2011 20:04

ok :D
martynika
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martynika » 15.06.2011 16:35

marsolcz napisał(a):
Zdecydowaliśmy się jednak na przejazd przez Czechy, Austrię, Słowenię Czy jest szansa znaleźć jakiś nocleg po drodze ( myślę że w grę wchodzi Słowenia, ew graniczna Chorwacja ) bez wcześniejszej rezerwcji

Witaj.

Tez wybieram sie na Brać. Podobnie jak Ty wybarałem drogę przez CZ, A, S. Trasę będę pokonywał na 2 razy. Nocleg mam zarezerwowany już po przekroczeniu granicy 20 km od Zagrzeia. Jest to Pension Zagi w miejscowości Oroslavje w pobliżu autostrady. Koszt 44 Euro za 2 osoby w tym śniadanko. Z Oroslavje do Bol jest wg viamichelin.pl 469 km a więc relatywnie mało.
[/quote]

Kiedy się wybieracie? My też planujemy zostawić sobie 500km na następny dzień,ale zobaczymy jak sie będzie jechało :)
sebu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sebu » 15.06.2011 19:32

ronal napisał(a):
sebu napisał(a):Cześć Martynika

powiedz kolego jaką trasę obrałeś na CRO?? Mam pytanie jaka teraz jest pogoda??

Cześ
Jechałem przez Czechy,Austrie i Słowenie. Droga kapitalna , jadąc nocą miałem puste autostrady . Zrobiłem dwie przerwy na przeprostowanie kości i droga ubywała szybko . Dokładnie jestem w Promajnie koło Makarskiej . Pozdrawiam i życze udanego wypoczynku
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi