Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

..z psem do Chorwacji

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ajulka
Podróżnik
..z psem do Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ajulka » 05.03.2006 22:35

Witam wszytskich serdecznie, pomimo, iż pierwszy raz pisze na forum , jesli chodzi o Chorwację, powinnam już dawno dostać honorowe obywatelstwo - od wielu lat jeżdzimy tam na wakacje. Do tej pory z psem jeździliśmy pod namiot a na kwatery zupełnie w ciemno. Teraz to sie zmieniło, w tym roku w czerwcu wybieramy się z naszą pociechą , która wtedy będzie mieć 10 m-cy i nie odważę się jechać w ciemno. W związku z tym wszytskim proszę Was o pomoc......poszukuję apartamentów na osławionej przez Was wyspie Ciovo dla dwóch rodzin z trójka małych dzieci.../ 10 m-cy, 3 i 5 lat / oraz dużego psa. Psisko jest łagodne i przyjacielsko nastawione do ludzi ale dosć duże - owczarek francuski - przypomina Alfa. Jeśli ktoś był w miejscu gdzie kudłacze są mile widziane , bardzo proszę o namiary na taką kwaterę.
Z góry przepraszam za rozwlekłego posta :) pozdrawiam A.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 05.03.2006 23:10

Proszę o maila-może w czyms ci pomogę :D
Pozdrawiam
Ajulka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ajulka » 05.03.2006 23:52

Wielkie dzięki..mój adres mailowy adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 11.03.2006 00:40

A jak sie twoj pies zachowuje w stosunku do inich psow? i czy mu nie bilo za goranco tutaj ?
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 11.03.2006 00:42

..ja mam apartamenti i psa suke rasi tornjak ale nie wiem co na to moja rodzina i czy mam wolne terminy..
Ajulka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ajulka » 12.03.2006 23:09

Witaj Leon,

wielki dzięki za odpowiedź. Mój pies to wielki pluszak maskotka. Bardzo lubi dzieci , do ludzi jest przyjaźnie nastawiony. Sami mamy 6 miesięcznego dzieciaka i jest ok. Ale wiesz pies to pies i nie wiem jak się zachowa na obcym miejscu z innym psem a nie chcę robić kłopotu.
Jeśli chodzi o upały to znosi je dobrze. Byliśmy już dwa razy w Chorwacji z nim i było super. Ale wtedy jeździliśmy pod namiot na campingi.
Jeśli byś słyszał o kimś kto ma apartamenty i nie ma nic przeciwko zwierzakowi to bardzo proszę o informację. Pozdrowienia z Krakowa - Aska
Ajulka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ajulka » 12.03.2006 23:11

a i dodam jeszcze , zę mój piesek to "chłopak"... :lol:
j.aro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) j.aro » 06.04.2006 10:20

Witam!
Polecam app. usyt. na wyspie Ciovo, k. Trogiru, miejscowość Arbanija, ok. 3 km od Trogiru. Byliśmy tam w dwie rodziny z psami. Bardzo mili gospodarze, nie ingerujący w to, co robimy, pełne wyposażenie, spokój, cisza, blisko do plazy (uwaga na bardzo stromy podjazd). Adres; Arbanija, ul. Dokanovicia 17. Nazwisko gospodarzy oraz nr tel podam w terminie późniejszym. Polecam koniec sierpnia, wokół budynku darmowe figi, winogron i cytryny - za zgodą gospodarzy, zresztą z tym nie ma problemu.
pozdro
j.arek
Marzena123
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marzena123 » 18.04.2006 16:56

j.aro napisał(a):Witam!
Polecam app. usyt. na wyspie Ciovo, k. Trogiru, miejscowość Arbanija, ok. 3 km od Trogiru. Byliśmy tam w dwie rodziny z psami. Bardzo mili gospodarze, nie ingerujący w to, co robimy, pełne wyposażenie, spokój, cisza, blisko do plazy (uwaga na bardzo stromy podjazd). Adres; Arbanija, ul. Dokanovicia 17. Nazwisko gospodarzy oraz nr tel podam w terminie późniejszym. Polecam koniec sierpnia, wokół budynku darmowe figi, winogron i cytryny - za zgodą gospodarzy, zresztą z tym nie ma problemu.
pozdro
j.arek

Czy już mógłbyś podać jakieś bliższe namiary? Byłabym wdzięczna :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje