corrina napisał(a):
Muszę przyznać, że pomimo różnych opinii, jakie czytałam o Orebicu, nam się to miasteczko bardzo podoba. Nie jestem pewna, czy chciałabym tu stacjonować (na pewno ze względu na dostępność do większości fajnych miejsc i gastronomię, tu byłoby lepiej, niż w Žuljanie). Na krótkie wizyty naprawdę tu fajnie.
maslinka napisał(a):No to się zgrałyśmy dzisiaj idealnie z odcinkiem z Orebića
maslinka napisał(a):Tak jak napisałam "u siebie" pod koniec ostatniego postu - Orebić jest fajny i ma ładne zakątki, tylko trzeba "wybierać" dla siebie to, co się lubi.
shaman72 napisał(a):Są palemki jest dobrze
Bardzo klimatyczne foty, świetne miejsce
ruzica napisał(a):Orebić nie jest taki zły, chociaż podczas 12 dniowego pobytu, pod koniec już nam się trochę znudził(może trzeba było jednak podzielić wyjazd na P i K), bo ile można łazić deptakiem do portu?
ruzica napisał(a):Plaża w Mokalo całkiem fajna. Ale nie dotarliśmy tam, bo nie chce nam się autem na plaże jeździć.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dołączam też do relacji. Jechaliśmy do Cro dosłownie dzień wcześniej i nasza podróż wyglądała dość podobnie (może niedługo wezmę się za relację). Też w Neum staliśmy z godzinę. Czekam na ciąg dalszy, ale i tak z relacją pędzisz bardzo szybko . A jak Ci dziewczyny wyrosły .
Habanero napisał(a):Pelješac i Korčula, z piekła do nieba, ciekawie będzie
Relację nadrobiłem i bardzo ciekawi mnie porównanie obu miejsc.
Świetnie się czyta i ogląda.
Ceny w konobie bardzo przystępne, a widoki przepiękne.
Epepa napisał(a):To prawda, ze Żuljana to zupełnie inna Chorwacja niż ta, którą znałam m.in. z Hvaru. Bardziej zielono, trochę inna roślinność, położenie w zatoce... Moje pierwsze wrażenie też było takie sobie. Później przestałam porównywać z innymi miejscami, w których do tej pory byliśmy i powoli zaczęłam dostrzegać zalety.
Abakus68 napisał(a):Fajnie opisujesz pobyt. Tak od serducha. Jesteś Ty, Twoja rodzina i Twój urlop.
Powrót do Nasze relacje z podróży