zibi.s napisał(a):Moja, że tak powiem relacja jest w podobnym miejscu nastrojowym (że tak się wyrażę).
Również opuszczamy Pag i Chorwację, ale my mamy gorzej , bo pogoda nadal piękna
pzdr.
tyniolek napisał(a):Wyjeżdżaj z Albanii, mówili... jedźmy na Pag, mówili... i potem nawet nie wchodzo, nie komentujo... śmieciory ciekawsze niż piękne miasteczko już Wam nic ładnego nie pokażę
te kiero napisał(a):to ja tu cyklicznie zaglądam, czy dalej pociągnęłaś relację, a Ty mje tu z takim tekstem wyjeżdżasz
ludziska takie som, jedź dalej
Kasia i Krzyś napisał(a):Pag miło wspominam, ale tyle jeszcze w Cro do zobaczenia, że nie wiem, kiedy tam wrócę...
za miesiąc może będzie mi dane oglądać wyspę z okien samochodu z Jadranki, chociaż tyle
też czekam na cd.
tyniolek napisał(a):Wyjeżdżaj z Albanii, mówili... jedźmy na Pag, mówili... i potem nawet nie wchodzo, nie komentujo... śmieciory ciekawsze niż piękne miasteczko już Wam nic ładnego nie pokażę
tyniolek napisał(a):Piter_M napisał(a):tyniolek napisał(a): Czy ten Pag można podciągnąć pod 4 raz?
Ja bym podciągnął pod 4 raz, bo byliście jednak w innym miejscu Chorwacji
Ha! Więc jednak
I w ogóle dzięki za naklejkę, dzisiaj odebrałam i prezentuje się pięknie w sam raz na... 5 !! raz
Powrót do Nasze relacje z podróży