gusia-s napisał(a):Eeeee tam! Przesadzata Na Pagu wypoczęłam jak nigdzie indziej w Cro. Bywałam na najpustrzych plażach a Festini w akcji widziałam jeden jedyny raz na ponad 2 tygodnie pobytu a dokładnie wtedy co nim płynęłam za co najmocniej wszystkich Miłośników przepraszam na swoje usprawiedliwienie dodam, że wybrałam rejs nie Festini Party tylko ten zwykły ale na Beritnicy w sumie był jak Party
tyniolek napisał(a):... Mnie to w ogóle chyba powinni wykluczyć z grona forumowiczów za Zrce w takim razie To przecież jak wylęgarnia imprezowych larw, co się potem roznoszą po całej wyspie. ...
I ja tyżtyniolek napisał(a):...Ale w sumie, wróciłabym tam jeszcze raz....
gusia-s napisał(a):Przez większość pobytu na Pagu mieszkalismy na kempie Sv. Duh, Zrce była tam niesłyszalna ale nie raz czytałam jak ludzie z przeciwnej strony zalewu a nawet z kempingu Strasko, leżącego co prawda niedaleko ale jednak już po drugiej stronie wyspy narzekali na hałasy. No to może wkurzyć fakt ...
Od ubiegłego roku w bezpośrednim sąsiedztwie kempingu Sv. Duh .. w zasadzie na jego terenie powstała cos a'la wioska dla fanów Zrce ... Party Camp Novalija
Znaczy można się pożegnać pewnie ze spokojem na tym kempie
zibi.s napisał(a):tyniolek napisał(a): Czy ten Pag można podciągnąć pod 4 raz?
No nie wiem, nie wiem.. Pag to taka enklawa, inny byt. Ja bym nie podciągał
A wogle to bym się crokapłanów spytał
świetna relacja pzdr.
Piter_M napisał(a):tyniolek napisał(a): Czy ten Pag można podciągnąć pod 4 raz?
Ja bym podciągnął pod 4 raz, bo byliście jednak w innym miejscu Chorwacji
paw_el napisał(a):I mi się jakoś smutno zrobiło że to już koniec relacji ech......a do urlopu jeszcze 89 dni
Ural napisał(a):Oj tam Ewa wytrzymasz. Aby pogoda była.
EithelAmarth napisał(a):Pogoda ma być, więc wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na udane wakacje
Tylko to czekanie...
Powrót do Nasze relacje z podróży