-
Znowu się oszczędzasz
czekamy na więcej
EithelAmarth napisał(a):Wszystko pięknie, kolor wody super, plaża ciekawa...ale k#$@a te śmieci
anakin napisał(a):EithelAmarth napisał(a):Wszystko pięknie, kolor wody super, plaża ciekawa...ale k#$@a te śmieci
Wszystko pięknie, ale.........kto ten syf tam zostawił?
Albańczycy?
Nie sądzę......
Pomimo całej niechęci do syfu jaki wokół siebie roztaczają (na podstawie zdjęć a autorki, bo nigdy w Albanii nie byłem), nie wymagał bym od nich ( w tym konkretnym przypadku) codziennego pływania na wysepkę i opróżniania koszy na śmieci.
te kiero napisał(a):miejsce piękne, gdybyś nie wspomniała o śmieciach, pewnie bym ich nie zauważył, ale ogólnie to faktycznie żenua (u nas zresztą nie lepiej);
nie zgodzę się natomiast z Uralem, że syf zostawiają tylko Ci co mają syf w domu itp można się zdziwić
EithelAmarth napisał(a):Wszystko pięknie, kolor wody super, plaża ciekawa...ale k#$@a te śmieci
anakin napisał(a):Wszystko pięknie, ale.........kto ten syf tam zostawił?
Albańczycy?
Nie sądzę......
Pomimo całej niechęci do syfu jaki wokół siebie roztaczają (na podstawie zdjęć autorki, bo nigdy w Albanii nie byłem), nie wymagałbym od nich ( w tym konkretnym przypadku) codziennego pływania na wysepkę i opróżniania koszy na śmieci.
Brak kosza czy wora na śmieci upoważnia kogokolwiek to wyrzucania syfu jaki ze sobą przywiózł gdzie popadnie?
Ural napisał(a):Nigdy nie tolerowałem i nie toleruję śmieciarzy. Tępię ich na każdym kroku. Najczęściej to oni mają najwięcej do powiedzenia na każdy temat. Po prostu lenie. Jak się takich odwiedzi w domu to po wizji przedpokoju, łazienki czy kuchni ma się obraz całego domu. Tacy ludzie robią najczęściej syf w miejscach publicznych w tym na plażach. Brak im elementarnych zasad kultury i czystości. Ja to mówię, że brud wyssali z mlekiem matki. Dlaczego podoba się Chorwacja - bo jest dużo czyściej niż w Czarnogórze i Albanii, mniej betonowych, szkaradnych bezpłciowych hoteli nad morzem. Rzadziej widzi się w nieczystości. Natomiast im bliżej Albanii tym więcej śmieci.
Pozdrawiam
te kiero napisał(a):miejsce piękne, gdybyś nie wspomniała o śmieciach, pewnie bym ich nie zauważył, ale ogólnie to faktycznie żenua (u nas zresztą nie lepiej);
nie zgodzę się natomiast z Uralem, że syf zostawiają tylko Ci co mają syf w domu itp można się zdziwić
tyniolek napisał(a):
...Besos dla Was angażujących się w mą relację
tyniolek napisał(a):EithelAmarth napisał(a):tyniolek napisał(a):
...Besos dla Was angażujących się w mą relację
Ale że parówkę?
Jedyny słuszny wybór wśród parówek...
Ja posyłam wirtualne, gorące, nieparówkowe besos
Powrót do Nasze relacje z podróży