negra napisał(a):ooohooo no to dłuuugo ale te godziny są tragiczne busem widzę, że lepiej- wyjazd z orebic do dubrovnika z rana i podróż powrotna po południu, chyba coś uda nam się zwiedzić )) dziękuję za pomoc!! jeszcze poszukam jak to jest z wypożyczeniem roweru, gdyż jeden dzień chciałabym byśmy zwiedzili wyspę na rowerze )
negra napisał(a):a jak się przedstawia kosztorys za wypożyczenie auta?
Magda O. napisał(a):Kurcze, chcieliśmy popłynąć promem ( lub katamaranem) z Korculi do Dubrovnika, ale póki co widzę, że kiszka z tego będzie... wszystkie odchodzą po południu, a ja chciałam wyruszyć wczesnym rankiem (około 6-7 rano), żeby spędzić w Dubrovniku cały dzień... czy są szanse, że w sezonie będzie kursować więcej linii?
olciap6 napisał(a):W związku z tym, że nie znalazłam odpowiedzi na forum na moje pytanie (korzystając z różnych kombinacji wyszukiwania), a zapewne gdybym założyła nowy wątek to bym dostała od razu po głowie za zaśmiecanie forum nowymi wątkami, tak więc pytanko zadam tutaj
Interesuje mnie wyskoczenie na jeden dzień do Dubrovnika (bedziemy mieszkac w Makarskiej), oczywiscie chcielibysmy tego jednego dnia zobaczyć jak najwięcej-co polecacie? Tzn chodziłoby mi o polecenie jakiejś konkretnej trasy zwiedzania-co najpierw, co warto,co może trochę mniej? Może macie jakieś miejsce warte polecenia, w którym można zjeść coś dobrego i w rozsądnej cenie w Dubrovniku? Liczę na Was
Powrót do Alternatywne środki lokomocji