Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z Orebić do Warszawy w lipcu

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jckzr
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jckzr » 18.06.2012 19:01

Mam problem, będę miał podwózkę w jedną stronę do Chorwacji, sam jednak będę musiał z niej wrócić. Zatrzymuję się na tydzień w miejscowości Orebić i szukam środka lokomocji, który umożliwi mi powrót do Warszawy. Najlepiej, żeby był to autobus, ale przejrzałem oferty największych przewoźników i nie znalazłem kursów z żadnych pobliskich miejscowości (może być i z Ploce). Ktoś ma pomysł, jak wrócić lub zna przewoźnika, który dowiezie stamtąd?

//jest pociąg z Metkowić, tylko mogę nie dostać paszportu do tego czasu..

jest też szansa np. na podwózkę do Makarskiej, ale stamtąd też nie potrafiłem znaleźć żadnego połączenia autobusowego na tamten termin
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.06.2012 21:13

Auto Stopem wracaj. Napewno dojedziesz na czas :D . Jak jedziesz na tydzień bez zapewnienia sobie powrotu to na co Ty liczysz, na Friko 8O . Jedż nad Bałtyk. Wrócisz nocnym pociagem na gapę :D :D :D. powodzenia :D :D :D
jckzr
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jckzr » 19.06.2012 18:05

dziekuje za odpowiedz, bo wypada podziekowac.

A czy jest połączenie autobusowe Makarska - Warszawa w dniu 13.07? Jak to sprawdzić? System euroticket nie znajduje połączeń na wtedy, ale to może dlatego, że to dopiero za miesiąc?
Marta87
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marta87 » 21.06.2012 12:36

Ale zazdroszczę Ci strasznie tego Orebicia, miałam okazję być tam dwa lata temu i było pięknie. Mieszkałam na campingu dla surferów kawałęk za samym miasteczkiem. Tam jest cała baza polskich surferów więc może jakoś uda Ci się zagadać do kogoś, kto wraca samochodem i będzie miał miejsce w zamian za dorzucenie się do benzyny. Myślę, że opcja warta przemyślenia :)

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone