Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z Omisia do Pakostane

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kubalbn1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kubalbn1 » 25.05.2011 12:59

Z tego co sobie policzylem to wyjdzie mi okolo 35 zł jadąc we trzy osoby na początku czerwca ( osoba- 35 kn, namiot 12 kn, samochód 9 kn, sumując- 56 kn co równe jest mniej więcej 35 zł) doba na Sirenie wiec nie wiem gdzie takie ceny wyczytaliście. Zatrzymam sie pewnie 2 dni na Sirenie, 2 dni na Danielu. Myśle tez o campie Boban, bo kazdy go poleca wiec przejade sie odrobine dalej zeby sprawdzic czy warto, no i na koncu Murter...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.05.2011 13:06

I to jest good idea :idea:
kubalbn1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kubalbn1 » 25.05.2011 13:23

Kosirina z tego co widze to naprawde fajne miejsce. Orientuje sie ktoś moze jakie mniej wiecej sa tam ceny ?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.05.2011 13:30

kubalbn1 napisał(a):Z tego co sobie policzylem to wyjdzie mi okolo 35 zł jadąc we trzy osoby na początku czerwca ( osoba- 35 kn, namiot 12 kn, samochód 9 kn, sumując- 56 kn co równe jest mniej więcej 35 zł) doba na Sirenie wiec nie wiem gdzie takie ceny wyczytaliście. Zatrzymam sie pewnie 2 dni na Sirenie, 2 dni na Danielu. Myśle tez o campie Boban, bo kazdy go poleca wiec przejade sie odrobine dalej zeby sprawdzic czy warto, no i na koncu Murter...

coś ci się pofi...... ten tegotało :D

35 kun za osobę x3 - 105 kun
namiot 30 kun
samochód 25 kun
prąd 15 kun...
------------------------------------
175 futrzaków za dobę = pi razy drzwi zależy od kursu ja liczę 1 kn = 0,50 zł = 87,50 co nie jest i tak wielkim wydatkiem, ale nie 35 zł :twisted:

A ceny wziąłem stąd

Pozdrav :papa:
kubalbn1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kubalbn1 » 25.05.2011 13:55

Podzielilem namiot i samochod na trzy osoby i jesli kazdy z osobna mialby placic to wyjdzie ok. 35 zł.
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Z Omisia do Pakostane - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone