Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

... z oknem w tle .... i inne "sztuczki"

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 17.11.2006 00:41

Photoshop rulezzz!

A gdzie człowiek ja się pytam!?
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 17.11.2006 09:57

aneta_jacek napisał(a):Photoshop moj najlepszy towarzysz :))

a to jakis sklep fotograficzny ??? :D
Fluktus
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fluktus » 19.11.2006 21:30

A ja trochę z innej beczki. Czy ktoś robił może takie zdjęcia

Obrazek

Obrazek

więcej tutaj http://www.mydeskcity.com/QTBZ01.htm

Jak uzyskać taki efekt wielokrotne naświetlanie i obracanie fotografowanym obiektem ??
arekwroc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arekwroc » 20.11.2006 11:37

Podobny efekt można uzyskac poprzez świecenie latarką na długim czasie co kilka sekund zasłanianie obiektywu,obracając motyw.

Przychodzi mi jeszcze na myśl praca na warstwach w PS ,trochę czasochłonne ale można osiągnąc podobny efekt.

Drugie zdjęcie jest kapitalne,chylę czoła świetna robota :D
Poprzednia strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

... z oknem w tle .... i inne "sztuczki" - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone