Super objazdówka Split wygrał z Rovinj? W Splicie byłam i bardzo nam podpasował,a Rovinj to zagadka.
Podziwiam,że bez problemu się pakujecie i przemieszczacie
loverosa napisał(a):Super objazdówka Split wygrał z Rovinj? W Splicie byłam i bardzo nam podpasował,a Rovinj to zagadka.
Podziwiam,że bez problemu się pakujecie i przemieszczacie
__monia napisał(a):
Dla mnie wygrywa Rovinj - tamten klimat skradł moje serce. Ale ile ludzi tyle opinii (a jeżeli mowa o Polakach - opinii więcej niż ludzi )
__monia napisał(a):
Dla mnie wygrywa Rovinj - tamten klimat skradł moje serce. Ale ile ludzi tyle opinii (a jeżeli mowa o Polakach - opinii więcej niż ludzi )
__monia napisał(a):My nie lubimy sztywnych planów wakacyjnych. I tu wygrywa namiot - plany rodzą się w trakcie urlopu.
__monia napisał(a):Czyli więcej osób zauroczonych Rovinj (Rovinjem?!?)
Tylko mój mąż na koniec stwierdził, że wszystkie miasta, w których bylismy są właściwie takie same Faceci...
Magda O. napisał(a):__monia napisał(a):Czyli więcej osób zauroczonych Rovinj (Rovinjem?!?)
Tylko mój mąż na koniec stwierdził, że wszystkie miasta, w których bylismy są właściwie takie same Faceci...
Jakbym słyszała mojego... chociaż nie, o Rovinju wyjątkowo tak nie powiedział
Temcza napisał(a):Ja Istrię uwielbiam ......raz się skusiłem na Dalmację to po powrocie mi palca ucięli w stopie. Byłem pierwszy raz po wojnie w 96 i serce zostało na Istrii I w tym roku może uda mi się skoczyć na tydzień we wrześniu ale tylko kamping wchodzi w grę